11/17 anonim válasza:
Van, de neked úgyis a külső a lényeg, szóval bukta.
12/17 anonim válasza:
Számít a külső,de mindenkinek más tetszik.Nincs ronda ember,csak eltérő ízlés.
13/17 anonim válasza:
De amúgy miért jó az neked,ha van itt olyan?
14/17 anonim válasza:
Bocs,derosszul tetted fel a kérdést!Van olyan ember akink akülső nem fontos? Aki az írja abelső fog meg,az érdekel az valamit nem vesz figyelembe:senki nm kiváncsi egy rosszul öltözött,ápolatlan emberre.AKI A KÜLSEJÉVEL NEM TÖRŐDIK,AZ ELÉGGÉ BUTA,VAGY IGÉNYTELEN LEHET SZELLEMILEG IS. Vagyis a belső tartalom is szegényes lehet.Egy tanult,szellemileg ép ember igenis ad magéra.És hagyjuk a szerecsen mosdatést,én sem vagyok még átlagos külsejű férfi sem,ennek ellenére ápolt és tanult ember v.ok.Nem mindig más a hibás ha rosszul mennek a dolgaink.
17/17 anonim válasza:
12-es nek: van sok ronda ember! Akit a többség aannak tart bizony az ronda! Viszont akad néhány "ízlésficamos" akiknek tetszik az ilyen is.Én magam sem szeretem a tükörben nézni magam,így értem miért tesznek rám kellemetlen megjegyzéseket,főleg nők! Dehát mit tehetnék,tűröm -mindha nem hallanám-nem harcolhatok a világgal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!