32/41 anonim válasza:
szép, de nem mondok semmit mert az előttem szólók is mondták, hogy jön a TEK, de privi özönlésre számíts a 15-20-as korosztályból, bunkó is sok lesz, én nem írok privit, de jó az alkatod.
21/f
33/41 anonim válasza:
Huuuuuu... Nagyoon szexiiiii!! :D
38/41 anonim válasza:
Na azért ne legyetek ennyire eltelve vele! Szerintem csak egy picit van az átlag felett..nem nagy szám! -.-
40/41 anonim válasza:
Fiatal srácként azt mondom, elmegy szódával... ;) Egyébként jó lehet, ha a kedves hölgy mosolygós és a viselkedése is szexi. Jó, nem árt az se, hogy többet tudjon mondani két szónál, különben nem sokat ér az a jenki bugyi... legfeljebb egyszer lecsúszik és vége. Szóval nem tudom megmondani, hogy az ilyen alkatú lányokról mi a véleményem, amíg nem mutatják meg mit tudnak. Addig legfeljebb csak hülyíteni lehet őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!