Mit gondoltok az ilyen alakú lányokról?
Én lány vagyok, és nekem személy szerint tetszik az, ami nem anorexiás, de elég vékony, nincs rajta semmi felesleg. Fiúk, nektek tényleg jobban tetszenek a husisabb "van rajtuk mit fogni" csajok? Ha ilyen sovány szeretnék lenni, az hülyeség?
3. - irigyellek, szerintem sokan szeretnénk olyan alakot.
4. - háát viszont a többsége tényleg nagyon sovány, sőt, már túlzás..
én is úgy vagyok vele, hogy csak akkor jó, ha nem éhezéssel éri el az ember. mert az nem normális, aki éhezteti magát csak azért, mert így akar kinézni.
Maradjunk annyiban, hogy fogni még legyen mit egy csajon, mert attól nő mégiscsak ha van feneke-melle-dereka, de az valami katasztrófa, mikor lötyög rajta a háj. Az undorító. Legyen feszes alakja inkább.
A képek zöme pedig mér a túl sovány kategória, szerintem a felük anorexiás, negyede alkatilag ilyen vézna, a maradék talán ideális cél. a többi nem igazán kelti az emberben az egészséges nő képét, némelyiknek 5 perc szünet van a két lába között.
Szerintem ne erőlködj egy idál elérésén, inkább a maximumot hozd ki magadból, táplálkozz egészségesen, mozogj eleget, akkor feszes és csinos leszel, de optimális esetben még látszani fog rajtad, hogy nem kisfiú vagy. :D A legtöbb pasinak azért mégiscsak az jön be - bár nem vagyunk egyformák, mindekinek más az ízlése ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!