Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Az mindegy mit gondolok. Viszont ezek a kérdések nagyon untatnak már.
2/18 anonim válasza:
ha a szádraülne csak akkor kapnál levegőt, mikor fingik
3/18 anonim válasza:
Nem kellene forszírozni ezt az öltözetet. Fotózkodást.
Elkelne ellenben egy kis testmozgás. Előnyösebb ruhaválasztás.
4/18 anonim válasza:
Először azt gondolom hogy molett,másodszor azt hogy szétdöngetném a nagy valagát.
5/18 anonim válasza:
arcra szép, viszont a teste.. uhh.. nagyon gáz. Szeretem a kicsit teltebb nőket, de ez már nagyon sok.
6/18 anonim válasza:
ha kette vagjuk meg lehet egesz jol fog kinezni...
7/18 Mr.Májköl válasza:
Én úgy gondolom hogy jó sok zsír lenne télire belőle ha levágnánk.
8/18 anonim válasza:
Lehetne kicsit kevesebb felesleg rajta, de dugnám ígyis.
21F
9/18 anonim válasza:
Kövér ork, és sosem dugnám bele a f@szom, mert arra nem képes venni a fáradtságot, hogy lejárjon egy kib@szott kondiba, és ne zabáljon fel minden szart. Aztán meg csodálkozik, h lóf@sznak sem kell.
10/18 anonim válasza:
Lehet, hogy meglepő amit írok, de szerintem nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!