Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az smpixie mennyire megbízható...

Az smpixie mennyire megbízható oldal?

Figyelt kérdés
Milyen arányban vannak ott kamu/nem kamu emberek?

2013. aug. 6. 19:54
1 2
 11/19 anonim válasza:
39%

Hát kedves tízes, elfogadom szubjektív véleményedet,

viszont objektíve cáfolnám!

Persze az oldal felhasználói 90 % - a kamus,

de ez melyik ismerkedő oldalon nem így van?

Viszont kis intelligenciával, szűréssel, emberismerettel megtalálod a - valóban értelmes 10 % - ot!

Hitelesség?

Nem tudok ezen kívül másik oldalt,

akinek lenne élő, nem netes klubja havonta, kéthavonta, ahol élőben is találkozhatsz a hiteles felhasználókkal - akik nem nethuszárok, hanem komolyan gondolják - ezen kívül az általad említett

tulajdonos, üzemeltetővel is!

Aki szimpatikus ember, élőben találkozhatsz vele,

és megtudhatod, nem random, szubjektíve szűr,

hanem a semmitmondó bemutatkozásokat szűri ki az oldal színvonala érdekében...

És ott élőben olcsó a VIP tagság,

de nem élőben is kaphatsz ingyen, cikkírásért...

Magyarul a VIP tagságot aktivitás alapján kedvezményezi,

ami megint csak a színvonalnak jó...

És miért nem ingyé' van totál?

Ha gondolod, csinálj konkurenciát ingyé' !

Csak ott van az üzemeltetés költsége,

a színvonalas honlap kiépítése, fenntartása...

Szerver bérlés, fenntartás...

U.I.: Nem vagyok az üzemeltető "bratyija",

egy objektív, elégedett pixie felhasználó vagyok!

Rajtuk kívül hol találkoznál - akár testközelből is - bdsm érdeklődésűekkel,

a vak véletlen talikon kívül?

2014. jan. 28. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk facebook bdsm csoportok, ashrak, bdsm fórumokon és lehet ,hogy csinálok is egy ingyen oldalt.
2014. jan. 28. 14:50
 13/19 anonim válasza:
91%

Mélyen tisztelt 7-es aki egyben a 11-es, is. Nos megértem én, hogy az ingyen kapott VIP-ért képes vagy nyílt színen csontig, ha csak nem vagy az üzemeltető traning tagja, de legalább ne írnád le minden egyes hozzászólásodban, hogy neked " nincs közöd az oldalhoz, csak a reális objektív véleményedet írod le "

Ha ez így lenne tudnál olvasni! Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Nem elég világosan fogalmazták meg ez irányú kérelmüket az oldal üzemeltetői?

Az smpixie kifejezetten belterjes, klikkesedő oldal, tele IQ light, és kamu emberrel. 10.000 felhasználót ír a rendszer etek közül 7000 féléve , éve nem lépett be. Max 600 aktív felhasználója van, ezek fele 2 nickkel játszik. Persze vannak olyanok akiket ez a társaság vonz. Igaz ott beszélgetni nem kell, mert teljes a setétség, de hajrá! :D

2014. febr. 15. 17:29
 14/19 anonim válasza:
75%

M. o.-n még gyerek cipőben jár a BDSM társadalmi klturaja, a Pixie ehhez a legbefolyasossabb "talalkozó pontja " M.O-n

Szerintem évről évre előnyösen valtozik elfogadasa orszagunkban.

2014. szept. 30. 06:56
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem jo oldal, rendesen lehet ismerkedni, es jol el lehet rajta szorakozni.

A vip tagsagon nem kell sirni mert toredeke egy kulfoldi oldalnak, szerintem nem sok, es hol mashol van normalis oldal fizetes nelkul???

2015. febr. 10. 07:42
 16/19 Linnax válasza:
87%
Most ugye 2015 vége felé járunk. Én már egyáltalán nem tudok regisztrálni. Nem is a kamu a kérdés, hanem hogy egyáltalán működik-e?
2015. nov. 8. 01:46
 17/19 anonim válasza:
100%
Jelentem működik még az oldal! ;-)
2017. febr. 19. 19:42
 18/19 anonim válasza:
100%

Is-is. Rengeteg a kamu ember, meg a primitív tapló, akinek fingja sincs a dolog lényegéről, de akad ellenpélda is.

Én például ott találtam rá a páromra, akivel azóta is boldogan élek.

2017. febr. 20. 09:17
 19/19 anonim válasza:
39%

Tudom, hogy régebbi a topik, de az oldal nem biztonságos! Ha megnézed az URL-t https-nélküli, ami eleve arra utal, hogy semmilyen titkosítás nem illeti az oldalt. Nem beszélve arról, hogy rettenetesen sebezhető!

Csak pár példa: Az oldalra, amikor valaki regisztrál, akkor a felhasználó nevével kell belépnie, na már most, ha belépsz és rákeresel pl. x- valakire azonnal látod a profilját, de nem csak a profilját látod, hanem már megtudtad a bejelentkezési felhasználónevét is! Amikor beírod a jelszót és elrontod például háromszor, nem dob le, tehát nem kér chapta-t, vagy nem kell eltelnie x-időnek a következő belépésig ergo-bármennyiszer próbálgathatod a belépést, és ugye felhasználónév pedig már adott! Ráadásul van olyan opció, hogy elfelejtett jelszó esetén elküldi az alábbi e-mail címre. Ha a rámész valakinek a profiljára és ott van, hogy kapcsolati adatok e-mail cím, akkor már meg is tudtad a felhasználód e-mailjét, vagy tel számát! Ami megint csak közelebb visz pl. egy törésnél. Az ilyen oldalak nagyon sebezhetőek, hydraval, brute-force stb simán nyitahótak. Ráadásul, ha rámész vki profiljára ott van az életkora is. A felhasználó neve adott, és ha valaki egyszerű jelszót használ, mint pl neve visszafelé olvasva+ szül dátum és hasonlók, akkor már is nagyon könnyű dolgod van. Tehát csak óvatosan, mindig legyen pcit gyanús, ha egy oldal nem használ https-t. A nem biztonságos webhelyek kémprogramokat telepíthentek a háttérben tudtunk nélkül, stb stb.. szóval csak óvatosan a pixivel!

2017. márc. 5. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!