Ha a fiúk megbámulnak akkor nyilvánvalóan tetszem nekik. De miért nem mernek megszólítani? Mert nem bíztatom őket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 16:12
11/20 A kérdező kommentje:
Lenéző nem vagyok, az is idegesíteni szokott amikor a barátnőm lenézi az embereket, mintha ő több lenne..de köszönöm a válaszokat! :))
2013. aug. 6. 16:22
13/20 A kérdező kommentje:
Az lehetséges, hogy az is baj, hogy szinte mindig szomorúnak látszoM? :S
2013. aug. 6. 16:24
14/20 A kérdező kommentje:
14es :) azt írtam, hogy nagyon szép, nem hogy túl szép ;)
2013. aug. 6. 16:26
15/20 anonim válasza:
"Amíg", csak egy kis "sajtóhiba".:D Hát jól teszed. Nekem meg az a bajom, hogy sok nő rám sem mer nézni, annyira vadul bámulom (persze nem mind), és akkor nem tudom eldönteni, hogy most mi van ilyenkor. :D
16/20 anonim válasza:
És szerinted miért látszol mindig szomorúnak? Annak nyilván van valami oka, amin nyilván lehet segíteni.
17/20 A kérdező kommentje:
Azért látszom szomorúnak, mert szomorú vagyok..és nem tudok rajta segíteni....ez már más téma lenne.. :)
2013. aug. 6. 16:34
18/20 anonim válasza:
Figyelj, én például azért nem megyek oda a nagyon szép csajokhoz, mert tudom, hogy külsőre nem vgyok egy álompasi, akkor meg minek égessem magam olyan csaj előtt, aki kaphat tőlem ezerszer jobbat is és nyílván magas igéynei is vannak ezekenk a szép csajoknak. Másrészt meg tapasztalataim szerint a szép és rendes lány már mind foglaltak. Ezt onnan tudom, hogy időnként szép, rendes lányokkal beszélgeti kezdtem csak úgy a buszmegállókban, de csak akkor, ha ő meg én voltunk, mert én nem merek tömegben megszólítnai amúgy lányokat vagy csak nagy ritkán, ha tényleg kérdezek valami fontosat, esetleg haverok miatt, mert addig csesztettek, míg nem léptem már. De többnyire nem szeretek zaklatni idgen lányokat, biztos tolakodásnak is vennék, ha néha szemeztek velem szép csajok vagy úgy feltűnőben néztek engem, akkor is előbb gondolok arra, hogy tuti ronda vagyok azért néz ennyrie, minthogy én jövök be neki, annak ellenére, hog ymár két haveorm is látott ilyen szitut és maguktól mondták, hogy szerintük bejöttem azoknak a lányoknak. Hát nem is tudom, én túl szar vagyok külsőre egy szép csajhoz, ezért is szoktam neten tök átlagos, egyszerű szürek kiegér csajoknál bepróbálkozni. Ezek általában olyan lányok, akik max 5-10 lájkot kaptam a képeikre, de volt már olyan is, aki csak egy fiútól kapott lájkot, ennek a fiúnak meg volt barátnője és nem az a csaj, na ő például nagyon szép csaj volt és úgy vettem ésrze, hogy azok a szép lányok, akiknél nicns fiú rajongó had a facebookon, ők általában nyitottabbak és kedvesebbek is velem, pedig nem vagyok egy álompasi, mégis volt, hogy képemet látva ilyen szép csajok sem rondáztak le, de élőben inkább lekoptattak, ha úgy direktben próbálkoztam szép lányoknál, nem nekem való ez a leszólítgatás dolog, ahhoz nagyon helyes fiúnak kéne lennem. :D
19/20 anonim válasza:
megnézni valakit semmibe se kerül és jó. odamenni már nyilván húzósabb. ahhoz olyan szituáció kell ami alkalmas. hány olyan kérdés és válasz volt már hogy nyilvános helyen utálják a lányok ha valaki odamegy
20/20 A kérdező kommentje:
Kb. hány lányhoz mentél már oda és mennyien utasítottak vissza?
2013. aug. 7. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!