Hogyan lehet frappánsan megszólítani egy lányt?
Figyelt kérdés
Ma voltam strandon és láttam egy lányt aki tetszett nekem. Többször is összenéztünk nem tudom jelent-e ez valamit... Nem tudtam megszólítani és erről az jutott eszembe hogy milyen béna vagyok
Igazából nem volt még barátnőm és megszólítani is nagyon félek lányokat, de amikor megszólítottam valakit mindig lekoptattak. Hát meg amúgy is a "Szia, hogy hívnak"-tól nem fognak tótágast állni
Amúgy meg én nem tartom olyan csúnyának magam nem tudom a többiek mit gondolnak rólam
15/F
2013. júl. 23. 22:13
1/9 anonim válasza:
Szia XY vagyok, nagyon szimpatikus vagy, meghívhatlak egy üdítőre? Vagy Szia XY vagyok, szimpatikus vagy nekem, nem lenne kedved csúszdázni velem?(vagy labdázni, vagy bármi) Ha tetszel neki akkor értelemszerűen ő is bemutatkozik.. A többi meg megy magától
2/9 anonim válasza:
"Van kedved együtt megenni a gyerekmenümet?"
3/9 anonim válasza:
Szia, nincs kedved labdázni?
Nem kell túlbonyolítani ennyi elég, persze azért legyen nálad labda. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Csak még annyi a baj hogy én ilyenkor mindig bepánikolok!
2013. júl. 23. 22:29
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg gondolom valami fogyatékos lehetek hogy ezek nem jutnak eszembe
2013. júl. 23. 22:31
6/9 anonim válasza:
Szedd össze a bátorságod.:) Ha normális a csaj úgyis vagy elmegy veled labdázni vagy amit mondasz neki, vagy finoman utasít vissza, ha meg kinevet és hisztérikus hangnemben közli hogy mit képzelsz, hidd el,ő vesztett nagyobbat!:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ez bíztató volt! :)
2013. júl. 23. 22:40
9/9 anonim válasza:
Nem kell frappánsan megszólítani. A lényeg, hogy megszólítsd. Fölösleges várni a tökéletes ihletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!