Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerkedni olyan...

Hol lehet ismerkedni olyan lányokkal, akik még nem ezekre a tini bálvány meleg fiúcskákra buknak? Akiknek még fontos a belső is és nem csak a külső?

Figyelt kérdés
Ha már ismerkedtetek meg ilyen lánnyal akkor hol? Szomorúan veszem észre hogy a 17-24 éves korosztálynak nem kellenek már a normális srácok/férfiak, helyette inkább ilyen csőgatyás, kivágótt pólós díszmajmokkal vannak együtt. Szeretnék végre egy normális lányt találni, akinek nem csak a külső számít, aki szeret kirándulni, sétálni és különböző programokra járni, ahol nem az a cél hogy minél részegebb legyél. Hol lehet ilyen lányokat találni? 23 éves vagyok ha ez számít!

2013. aug. 5. 16:44
1 2
 11/18 anonim válasza:
Írj privibe, ha gondolod beszélgethetünk :) 17/L
2013. aug. 5. 20:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt lettem volna én, de az általánosítgatással és a melegezéssel lehúztad magad.
2013. aug. 6. 06:04
 13/18 anonim válasza:
55%
Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, de azért a külső is fontos egy picit. Egyik fiú ismerősöm próbálkozik, és komolyan... ha nem lenne annyira ronda, akkor ki tudja mi lett volna már. Belül nagyon kedves, de kívülről ha ránézek, hányingerem lesz:( amikor ír akkor tényleg aranyos, de élőben...pff
2013. aug. 6. 13:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Hányingered lesz? Na te se lehetsz több 16-nál, max 17:) Majd ha érett leszel máshogy fogsz gondolkozni kedves utolsó:)
2013. aug. 7. 11:18
 15/18 anonim válasza:
utolsó vagyok...nagyon sok FELNŐTT ismerősöm is járt így;) és amúgy meg olvastam is egy történetet hogy volt egy kapcsolat amelyben szerették is egymást a pár de viszont a lány már nem bírta tovább a fiú rondaságát mert nem bírt így élni, nem volt teljesen boldog, szóval igen, igazad van és én is így gondolom hogy a belső a legfontosabb, de azért a külsőt se felejtsük el:)
2013. aug. 7. 13:30
 16/18 anonim válasza:
Szia! Én ilyen "normális" lánynak érzem magam, amit te leírtál és engem nem vesznek észre a srácok általában. Szerintem az lehet a probléma, hogy sajnos igenis valamilyen szinten mindenkinek számít a külső, és az emberek nagyon nagy többsége ha belép egy helyre, legyen akár férfi, akár nő, az ellenkező neműek közül egyből azokat veszik észre, akik úgymond "társadalmilag elfogadottan" jól néznek ki. Ez nem feltétlenül azért van, mert csak az ilyenek tetszenek nekik, lehet ez a magabiztosságból adódó pozitív kisugárzás miatt is. Nekem speciel ezek az általad jellemzett "divatmajmok" egyáltalán nem jönnek be, és nem a külső a legfontosabb, de ha valaki egyáltalán nem jön be, azzal sajnos nem tudok párkapcsolatot kezdeni, legyen akármilyen fantasztikus személyisége. Erről nem tehet egyik fél sem. Viszont én hiszek abban, hogy mindenki tetszik valakinek, csak vannak, akik nehezebben találják meg egymást. Egyébként szórakozóhelyen tényleg nincs sok értelme ismerkedni, én életemben egyszer voltam ilyen táncos helyen, és a "férfiak", akiket ott láttam... ne beszéljünk róla. Én sem tudom, hol lehet "normális" srácot találni, úgyhogy én meg erre lennék kíváncsi. De ha se a normális srácok, se a normális lányok nem tudják, hogy hova járjanak, akkor igen csekély az esélye, hogy találkozzanak. :/ L/21
2013. aug. 7. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem írhat bárki, úgy érzem normálisnak mondhatom magam az olyan lányoknál. :)
2013. aug. 7. 21:46
 18/18 anonim válasza:
Fontos a külső, de ne feltétlenül legyen az illető jóképű, szimplán adjon a külső megjelenésre, igényesen öltözködjön stb...
2013. szept. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!