Mért viselkedik így egy fiú? Hogyan mondjam meg neki, hogy nem az esetem? (Bővebben lent)
Múlthéten jöttem haza vonattal, ami szinte üres volt, egy fiú ennek ellenére leült velem szembe, de meg se szólított. Rá pár napra megkeresett a facebookon (pedig nem tudott rólam semmit csak azt, hogy hol szálltam le) és azóta ír nekem. Arra hivatkozott, hogy azért nem szólított meg, mert zenét hallgattam, pedig emlékszem rá, hogy az út vége felé már nem. Szerintem eléggé beszari viselkedésre vall, hogy nem mer megszólítani aztán később a facebook mögé bújva mégis felkeres. Az a problémám vele, hogy nagyon kifinomultan, választékosan ír, már több napja írunk egymásnak ő mégis minden mondatot nagy betűvel kezd, vesszőket rak és ponttal zárja. Olyan stílusban ír, mintha magának az elnöknek írna üzeneteket. Nekem ez nagyon nem tetszik, szeretem a lazább fiúkat, úgy gondolom, ha itt ilyen, akkor személyesen is hasonló merev stílusa lehet. Ráadásul célozgat rá már az elejétől fogva, hogy nagyon tetszettem neki és "Nagyon örülök annak, hogy a vonaton voltál, hiszen ha nem lettél volna, talán sosem találkozunk.", de ennek ellenére az elmúlt 1 hét alatt egyszer sem kérdezte meg, hogy nem találkozunk-e valamikor, pedig itt lakik a szomszéd városban, ami kb. 5 km-re van.
Egyik ismerősöm szerint egy 23 éves szűzzel van dolgom. Szerintetek mért ilyen?

Akkor tényleg sikerült elég rosszul kifejezned magad, mert nekem tényleg az jött le, hogy buta vagy.
Így viszont a kérdés már máshogy fest. Természetes -valamilyen szinten-, ha nem szereted a féltékeny fiúkat. Igaz, vannak lányok, akiknek ez a zsánerük, de nem túl soknak.
Úgy tudsz tőle megszabadulni, ha leírod neki a problémádat és kész. Meg azt is, hogy most nem szeretnél nagyon barátkozni, vagy kapcsolatot kialakítani.

Vannak ám elég sokan akik,hogyha felakarnak szedni valakit,akkor valahogy visszafogják magukat...
Egyébként meg szerintem semmi gond nincs avval ,hogy visszafogott vagy visszahúzódó..
Vagy igen?
És ha valaki azt mondja ,hogy szűz,vagy ,hogy egy nyomorék?
Könyörgöm...az a kérdés neked tetszik-e?!
Egyszer éltek nem ,akkor meg egy próbát megér,hogy elbeszélgettek meg stb....Vagy ha találkozni akar veled ,úgyis elhív valamerre előbb vagy utóbb ....
Vagy hívd el TE!!:DDD
De most tényleg...inkább más szavára adsz a-tekintetben,hogy párt válassz? Ha nem jöttök ki nem alakítotok ki kapcsolatot...ENNYI:DDD
ÉLJ...;)
Utolsó előtti! Azt hiszem, hogy én jobban tudom mi nem tetszik benne, márpedig nem a külsejével van bajom, hanem mint írtam a stílusával.
Természetesen számít más véleménye, de a magaméra többet adok és nem más dönt a párkapcsolataimról. Ennek az ismerősömnek is azért kértem ki a véleményét, mert számomra nagyon furcsa volt a stílus és kíváncsi voltam, hogy mások is így gondolják-e vagy velem van a gond.
Én nem akarom elhívni sehová, mert mint írtam nem érzem még magam készen egy újabb párkapcsolatra (ezt neki nem mondtam, nem volt róla szó). Viszont furcsállom, hogy agyondicsért, hogy milyen szép vagyok és milyen szimpatikusnak tűntem látásból, örült hogy azon a vonaton voltam stbstb. mégsem hív el sehová.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!