Mért viselkedik így egy fiú? Hogyan mondjam meg neki, hogy nem az esetem? (Bővebben lent)
Múlthéten jöttem haza vonattal, ami szinte üres volt, egy fiú ennek ellenére leült velem szembe, de meg se szólított. Rá pár napra megkeresett a facebookon (pedig nem tudott rólam semmit csak azt, hogy hol szálltam le) és azóta ír nekem. Arra hivatkozott, hogy azért nem szólított meg, mert zenét hallgattam, pedig emlékszem rá, hogy az út vége felé már nem. Szerintem eléggé beszari viselkedésre vall, hogy nem mer megszólítani aztán később a facebook mögé bújva mégis felkeres. Az a problémám vele, hogy nagyon kifinomultan, választékosan ír, már több napja írunk egymásnak ő mégis minden mondatot nagy betűvel kezd, vesszőket rak és ponttal zárja. Olyan stílusban ír, mintha magának az elnöknek írna üzeneteket. Nekem ez nagyon nem tetszik, szeretem a lazább fiúkat, úgy gondolom, ha itt ilyen, akkor személyesen is hasonló merev stílusa lehet. Ráadásul célozgat rá már az elejétől fogva, hogy nagyon tetszettem neki és "Nagyon örülök annak, hogy a vonaton voltál, hiszen ha nem lettél volna, talán sosem találkozunk.", de ennek ellenére az elmúlt 1 hét alatt egyszer sem kérdezte meg, hogy nem találkozunk-e valamikor, pedig itt lakik a szomszéd városban, ami kb. 5 km-re van.
Egyik ismerősöm szerint egy 23 éves szűzzel van dolgom. Szerintetek mért ilyen?

ilyen a stílusa
attól hogy chaten is nagy betűvel ír, nem lesz élőben merev
csak így helyes igazából és lehet hogy neki így jó
vagy telefonról ír, az automatikusan nagy betűvel kezd
úgy tűnik kicsit félénk, de ha szimpatikus akkor beszélgess vele továbbra is, esetleg hozd fel te hogy találkozhatnátok

Mond meg neki: JÓ RONDA VAGY ÖCSI!
A te arcod csak anyádnak tetszik! Kösd fel magad!
Hiszen ez az igazság. Ronda embernek semmi nem jár az élettől.

nemkellesz.
ne írj neki visza, stb stb, koptasd le.

"ezért valószínűleg komplexusai vannak."
ÉS akinek ez van az így járt? Éljen még így 50 évet, mivel ez gyógyíthatatlan?
Szép kilátások

Öregem. Emberek tényleg azt hiszik, hogy ha valaki helyesen és választékosan ír manapság 23 éves korában, akkor az egyből egy szerencsétlen, merev szűz?
Te tényleg egy buta lányka lehetsz.
(Megsúgom én is így írok chaten, élőben is választékosan beszélek és nem vagyok szűz, sem beszari... De hallgass csak a nagyon bölcs ismerősödre.)

Nekem nem az a gondom, hogy választékosan ír, azt hiszem rosszul fejeztem ki magam. Én is használok nagybetűket és választékosan írok, de szerintem amit ő csinál az már túlzás. Tehát a stílussal van baj, nem is a helyesírással.
A legnagyobb problémám pedig az, hogy nem mert személyesen megszólítani, inkább kileste, hogy hol szállok le és az alapján keresett meg.
Ő maga is beismerte, hogy félénk, de nekem nem tetszenek a félénk fiúk. Persze ne legyen nagypofájú barom se, inkább a kettő között valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!