Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy néha pofátlanul viselkedik?
Figyelt kérdés
párom 24 éves és főleg nálunk,itthon szüleimnél néha tulzásba viszi azt hogy nagyon otthon érzi magát.4 hónapja vagyunk együtt.Máshol is tulságosan közvetlenül viselkedik,ami már illetlenség.Hogyan mondjam ezt el neki,vagy hogyan tudassam vele nem akarom megbántani :(2009. okt. 22. 12:10
1/2 anonim 

válasza:

Mondd hogy néha már neked kellemetlen amit csinál és túlzásba viszi.Nekem a volt barátnőm rettenet k*rvás volt néha ha társaságba mentünk amúgy.Ha ezt meg tudtam beszélni vele neked is menni fog.Szerintem csak simán mondd neki,ezen nincs mit megsértődni.
2/2 anonim 

válasza:

Én is 24 vagyok (lány), nálunk is volt valami hasonló, bár az inkább a túlzott nyitottságra vonatkozott, de jogos volt. Azóta igyekszem kiküszöbölni az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!