Fiúk-Lányok csak úgy kíváncsiságból kérdezek mindenkit, hogy szerintetek megéri-e internetes társkeresőn ismerkedni?
ha élöben nem tudsz ismerkedni, akkor neten se fog menni.
Ha meg annyira finnnyás vagy, hogy álmaid nőjét akarod összeszedni, vagy legalább egy normális nőt, ahhoz megintcsak fejlett érzelmi világra van szükség a részedröl, hogy ki tudd szürni, hogy ki az alkalmas.
De ha csajozni akarsz, akk simán lehet gyüjteni a trofeát netröl is.
Nem nehéz annyira.
A valóságban is hülyére fognak venni...
Szóval igazából MINDEGY
Nekem az a tapasztalatom, hogy megéri. :)
Ott ismertem meg a párom immár 2 éve. :)
Hát barátom én azt mondom neked 7 hónap netes próbálkozás és randizás után, hogy az egész egy szarság és ahogy előttem írja vki: időpocsékolás. Ennyi idő alatt rengeteg lányhoz odamehettem volna személyesen bárhol és dumálhattam volna velük élőben, több eredménnyel.
Én találkoztam onnan olyan csajjal, aki már szinte netes társkereső függő lett. Ő pl meg van róla győződve, hogy majd eljön az "igazi", meg hogy neki A TÖKÉLETES való, mert ő is az. Halmozza a randikat, akár párhuzamosan is, közben érzelmileg kiég, ragaszkodni képtelen lesz bárkihez is, mert mindig azt hiszi, hogy jön egy jobb, talán holnap... És szegény nem veszi észre, hogy közben boldogtalan és másoknak is árt ezzel. (nem mindenki ilyen, biztos vannak rendesek, de azokat meg nehéz megtalálni, vagy hamar találnak maguknak vkit, nem évekig vannak ott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!