Szerintetek is elkeserítő a helyzet pasi fronton?
Figyelt kérdés
Nagyon elszomorító a pasi társadalom úgy látom. Mindenhol baromi sablonosak, unalmasak, egyéniségek alig vannak. Minden pasi ontja a szánalmas csábító dumáját. Nyilván minden lány tetszik neki és minden lánnyal ismerkedne. Messziről látszik, hogy egy cél lebeg előttük a SZEX. Interneten lélegezni nem lehet, még egy hüvelygomba fórumon is támadnak az ismerkedős pasik :D2013. aug. 4. 13:13
11/17 anonim válasza:
A csajok sem jobbak, mint a pasik...kivétel persze mindig van...
Egyszer mi is találunk magunkhoz való párt kedves kérdező...
22/L
12/17 anonim válasza:
Talán nem az internetes húspiacon kéne magad kínálgatni, és akkor nem lenne ez a véleményed.
13/17 anonim válasza:
"Messziről látszik, hogy egy cél lebeg előttük a SZEX." Be is Łaszna ha más lebegne előttünk. :D
14/17 ASOT válasza:
Ez úgy hangzik minthaegy 15 éves írta volna. "úúúristeen nincs normális pasiii jajjj segítség, jajjj jajj jajjj"
Vannak egyéniségek elég sok!
De az elején amikor ismerkedtek, odamentek egymáshoz az alapokon túl kell esni ....
15/17 anonim válasza:
És a házias nők hol vannak? Tőlünk mindent elvártok, nektek meg csak annyi a dolgotok hogy szépek legyetek, ha megkérem a barátnőmet, hogy főzzön nekem akkor már egyből hímsoviniszta vagyok. Bezzeg a randikat nekem kell fizetni, mert én vagyok a férfi.
16/17 anonim válasza:
15-ös...Például én háziasabb lány vagyok, mint az átlag, de még így is csak segg.fejekhez volt szerencsém...
17/17 anonim válasza:
Utálom, amikor egy nő pasinak nevezi a férfiakat. Férfiak vagyunk, nem pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!