Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még olyan 20 éves srác...

Van még olyan 20 éves srác aki nem túl csajozós típus, és inkább a tanulmányait, karrierjét építi?

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Én.A karrier és a suli jobban érdekelt/érdekel mint a csajozás.

Nem mondom,azért jó lenne egy barátnő.De nem ez határozza meg az életem.Nem annyira fontos.Majd idővel találok egy lányt.

2013. aug. 4. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Pl én, de nem pont 20 vagyok...
2013. aug. 4. 09:20
 3/7 anonim válasza:

én :D

pontosan mire gondolsz? 20éves vagyok, de nem annyira érdekel hogy legyen barátnőm, nem akarok sok időt fordítani rá, fontosabb terveim vannak.

De nem azért, mert nekem nem jut barátnő, volt több barátnőm is, szex is volt, minden volt, de egy-egy kapcsolat után jólesik ha mondjuk 1 évig nyugtom van, és tudok például "karrierépítéssel" foglalkozni

2013. aug. 4. 09:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Én most pont így vagyok...

Fontosabbnak érzem az egyetemet, szeretnék TDK-zni. És nagy csajozós, bulizós sosem voltam. Csak azt sem akarom, hogy mások így nézzenek rám: :O

Szerelem nélkül meg csak hátráltatna egy kapcsolat. .

2013. aug. 4. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem járok bulizni,de neten csajozni azt nagyon lehet..ki nem hagynám:D

A karrier építés amúgy a velőmbe ivódva vált az enyémmé:DD

2013. aug. 4. 13:42
 6/7 anonim válasza:

hogyne lenne :D van csomó. nem fognak ferdén nézni rád ha nem a puncit hajtod :P az okos fiúknak később amúgy is nagyobb sikerük van mint a butáknak akik fiatalon csak pusztították az agysejtjeiket és hajtották a nőket

21L

2013. aug. 5. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Van bizony,itt vagyok én bár már nálam az életkorom limesze a 30-hoz konvergál. :D

Engem se érdekel most a csajozás,feleslegesen veszi el az időt,sok energiát és időt kell beleölni,nekem meg ehhez nincsen kedvem,inkább karrierem építem most.

nőzni ráérek még,legyen előbb meg a zsé,az egzisztencia,meg a nagy verda,az MSc,később akár PhD is.

Aztán ráérek nőt keresni,nekem nem létszükséglet.

Persze ha van lehetőség jöhet de inkább csak nyitott kapcsolat kizárólag,semmi komoly,csak csiszi-csoszi és csá egy hétig ne is lássam :D

26Ffi

2013. szept. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!