Fiúk?! Szerintetek egy picit ducibb lánynak már nincs is esélye a szerelem témában?
Figyelt kérdés
Ès ha làttok egy picit ducibb lànyt az utcàn akinek mondjuk szèp az arca , akkor inkàbb elfordultok elöle vagy elfogadjàtok ahogy van?2013. aug. 4. 09:14
2/7 anonim válasza:
Egyik nagyon jó barátnőm duci, én vékony vagyok, az arcunk mindkettőnknek átlagos. Neki 2 éve van barátja, aki nagyon aranyos, normális srác, én mindig barmokkal akadok össze nincs egy normális kapcsolatom.
Konklúzió: nagyon is van, mondjuk ne a legizmosabb, legmacsóbb srácot próbáld kifogni...meg azok egyébként is általában beképzeltek és csak magukkal foglalkoznak (tisztelet a kivételnek).
4/7 anonim válasza:
A telt lányok is tudnak nagyon szépek lenni :) Ismerek nem is egyet, akik után csak úgy megfordulnak az utcán...Szóval van esély, nem kell félned.
6/7 anonim válasza:
Méghogy nincs? Nekem pont hogy a ducik jönnek be. 25F
7/7 anonim válasza:
A szép arcú picit ducik a legszebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!