A középiskolás lányoknak bejönnek az egyetemista őasik vagy inkább a saját korosztályuk?
1-es vagyok. Én 19 évesen fogok egyetemre kerülni, egy évvel tovább maradtam az oviban a megszokottnál. :)
Nem kizáró ok, de mivel én gimibe járok, és nem egyetemi körökben mozgok, nincs is esély rá, hogy egy ilyen sráccal akadjak össze.
13.
ezt értem de ha megismerkednél egy egyetemista palival ugyan ugy néznél rá mint egy középiskolásra vagy hátrány lenne?
Nekem hátrány lenne. 17/l
Most megyek 3-ba, azaz 11-be!
Engem nem nagyon izgat hogy hány éves természetesen normális korkülönbséggel.
17L
Én most együtt dolgozik pár egyetemistával is. Egyik pl. nagyon szimpatikus, a másik az egyetemi csoporttársa lehet, de falra mászom tőle, nap mint nap ingben, vászongatyában, szép cipőben és aktatáskával jár be, és lerí róla a beképzeltség... Tehát, vele semmiképp... És olyan ez a munka, hogy én rövid vászon gatyában, póló/ujjatlan és strand papucsban járok be, tehát nem követeli meg a munka ezt.
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!