Fiatal, egyetemista lányok hol találnak maguknak olyan férfit, aki támogatja őket?
Figyelt kérdés
Egyre többször hallom, hogy így fizetik a tandíjat, de mégis hol lehet ilyen férfit találni?2013. júl. 28. 18:05
1/12 anonim válasza:
háát ha te ezért megbas_zatod magad, ahelyett hogy elmennél dolgozni.... csak gratulálni tudok :)
2/12 anonim válasza:
Ugye tisztában vagy a dolog hátrányaival is? Nem a 2 szép szemükért fizeti nekik a trottyakos a tandíjat... A csaj "ledolgozza" majd az ágyban...
3/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem dolgozom? Ilyet nem írtam sehol, ugyanis dolgozom. De arra nem gondolsz, hogy a magyar fizetések mellett, hogy fizeti az ember a tandíjat, meg albérletet stb.? Én egyeltalán nem ítélkeznék a helyedben és nem is ítélem el ezeket a lányokat.
2013. júl. 28. 18:10
4/12 anonim válasza:
pl.: itt ha gondolod írj privit ;)
5/12 anonim válasza:
én fenn vagyok társkeresőoldalakon, és jó páran írogattak már nekem ilyen ajánlatokkal. szerintem nagyon gáz...
6/12 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok fent társkeresőn és biztosan nem írtam neked.:) Lehet, hogy szerinted gáz, de nem ez volt a kérdés.
2013. júl. 28. 18:20
7/12 anonim válasza:
Nevezheted úgy is, hogy „támogatja őket” de ez szimpla prostitúció. Adj fel egy-két helyre hirdetést, és biztosan akad ilyen támogatód.
9/12 anonim válasza:
És fiatal egyetemista fiúk hol találnak olyan nőt, aki támogatja őket?
10/12 anonim válasza:
A szülőházukban... Mutternek hívják.
Más "nő" ilyet úgysem vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!