Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet észrevenni egy...

Honnan lehet észrevenni egy pasin hogy nagyképűsködik-e vagy félénk?

Figyelt kérdés
Tudja hogy tetszik nekem de fogalmam sincs hogy most nagyképűségből ilyen-e velem vagy mert félénk? Alig szól hozzám, 1-2 semleges mondat, de mikor találkozunk nagy vigyor az arcán. Semmi érdeklődés, alig beszél hozzám.
2013. aug. 3. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
A pénzhez való viszonyulásából simán kiderül.
2013. aug. 3. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
azt a két dolog között meglehetősen nagy különbség van, nem olyan nehéz megkülönböztetni őket
2013. aug. 3. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát elég nagy a különbség a kettő között!

De ott van a válasz a kérdésedben.

2013. aug. 3. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát nagyképű.
2013. aug. 3. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a fazon nyeregben érzi magát, mert sikerült kiismernie téged. Ezért meri ezt csinálni nálad.
2013. aug. 3. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:

És ezt hogy lehet helyrehozni? Sehogy már? :)

Amúgy nem az én viselkedésemből tudta meg hogy tetszik nekem, hanem az egyik barátnőm szólta el magát hogy jó pasinak tartom...

2013. aug. 3. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Tudod kedves kérdező nem mindegy nyugalom szempontjából, hogy ki vezet egy kapcsolatot: egy okos nő, vagy egy okos férfi.

Ha a nő, akkor te is tudod: nyeregben lenni a világ legkényelmesebb dolga:D De ha más ül a nyeregben az felettébb bosszantó tud lenni:D Szerintem a férfinak te sem vagy közömbös:)

2013. aug. 3. 21:14
 8/9 A kérdező kommentje:

De miből gondolod hogy nem vagyok közömbös? :) Meg hogy érhetem el hogy történjen már valami? Én teljesen rá vagyok kattanva. :D

Mondjuk ha a barátnőm nem mondja el nem tudta volna meg soha, mert én nem mutattam felé semmit.

2013. aug. 3. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Írtam privát.
2013. aug. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!