Fiúk, ha olyan lánnyal chateltek aki valószínű, hogy bejön nektek, és már talit is megbeszéltetek, mennyire számít, hogy írtok-e közben smileyt? Ha nem, az azt jelenti nincs kedvetek beszélni vele?
Figyelt kérdés
Beszólásokat nem kérek,tényleg érdekel ez.2013. aug. 3. 15:17
2/5 Didiiayer válasza:
Azért, mert valaki nem használ smileyt még nem azt jelenti, hogy nincs kedve.
3/5 anonim válasza:
Én szeretem,ha írnak smilet nekem, mikor dumálok olyan emberrel... Mert látom,hogy reagál kb. azokra, amiket írok neki,de ez csak az én véleményem... 16/L
4/5 anonim válasza:
Néha írjon, de azért ne rakjon minden mondata után, mert az marhára tud idegesíteni.
5/5 anonim válasza:
Én nem írok chaten senkinek smileyt. Ez csak annyit jelent, hogy gyerekesnek tartom és inkább leírom a hangulatom, érzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!