FIÚK! Ha bejön nektek egy lány-és ti is neki-milyen a megfelelő viselkedés részéről, hogy ne gondoljátok meg magatokat?
Még nem volt barátom,(már lehetett volna,de én nem akartam) és most ha minden jól alakul,van rá esély,hogy összejöjjünk valakivel. Szóval,hogy viselkedjek,hogy tudja,ő is bejön nekem (bár azt hiszem,ez már megvan :D ) de ne tartson túl könnyen megkaphatónak sem? (Már találkoztunk élőben,beszélgettünk elég sokat,chatelünk is,meg nemsokára elvileg újra találkozunk).
17/l
Első ez nem valami jó, mert ha velem csinálná ezt a lány tuti arra gondolnék, hogy nem veszi komolyan így nem is érdeklem őt csak egy kellék vagyok. :D
Kérdező:
A lényeg hogy magadat add! Ez a legfontosabb, hogy azért szeresen amilyen vagy.
És hogy ne legyél túl könnyen kapható, az attól is függ, hogy a srác mennyire nyomulós. Ha nagyon akkor mond neki hogy te ezt még nem szeretnéd (csók, szex, petting stb.)
És ha még nem csókolóztam? Mondjam meg neki,vagy vállaljam hogy elbénázom?:/
És ha találkozunk,mit csináljak?Adjak puszit vagy..?
Köszönöm az eddigi válaszokat,írjatok még többen,légyszí' :)
2-es jól mondja. Laza, vidám, mosolygós.
Az sosem jó, ha játszadozol egy fiúval.
És amit mond az úgyis gondolja, pl. ha azt, h kedvel, akkor kedvel.
Ha megakar csókolni kövesd a nyelvét, v. utánozd le, menni fog hidd el, ne görcsölj rá.
Én is tartottam ettől anno 14évesen, de ment minden, úgymond nem bénáztam. Nyugi menni fog.:)
35/N
#1 vagyok,és kinek a pap,kinek a papné...nekem bejönne :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!