Melyik fontosabb egy ismerkedésnél az intelligencia, diploma vagy a jó külső?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 14:01
21/26 anonim válasza:
Te 55%os nyomorék huz már erről az oldalról! Észre vettem, hogy te csak provokálod az embereket. Attól, hogy a való életben egy nyomorék vagy nem kéne ezen az oldalon prédikálni a baromságaidat!
22/26 anonim válasza:
Az ismerkedés első törvénye, hogy nézz ki jól.
A második, hogy legyél kib@ szott gazdag.
A harmadik, hogy legyen önbizalmad.
23/26 anonim válasza:
#17 Ha ez nekem szólt, én nem írtam olyat, h a szép nők nem alkalmasak hosszabb kapcsolatra.
#21 Én is szeretlek :)
24/26 anonim válasza:
A külső relatív. De engem az intelligencia elvarázsol, és ami azt illeti, a diploma sem utolsó dolog. Persze, nézhet bárki számítónak, de könyörgöm, ki az, aki éhezni akar?
25/26 anonim válasza:
Én elég intelligensnek és műveltnek tartom magam, szinte minden témához hozzá tudok szólni. Ez még soha nem volt előny ismerkedésnél, sőt inkább hátrány.
26/26 anonim válasza:
jó külső+ne legyen 1 hüe ku rva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!