Melyik fontosabb egy ismerkedésnél az intelligencia, diploma vagy a jó külső?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 14:01
11/26 A kérdező kommentje:
9-es
Na ezt én pont fordítva látom
2013. aug. 3. 14:18
13/26 anonim válasza:
A férfiaknak a nőkben az intelligencia a legfontosabb, a nőknek a férfiakban a jó külső.
14/26 A kérdező kommentje:
Amúgy mi a bajotok mr beannel? Nagyon sok nő bukik rá, ismeröseim között
2013. aug. 3. 14:22
15/26 A kérdező kommentje:
"A férfiaknak a nőkben az intelligencia a legfontosabb, a nőknek a férfiakban a jó külső."
Ezt a himsoviniszta dumát!
Na ennek pont az ellentéte igaz.
Férfiaknak az a fontos hogy jó csaj. Szinte az összes férfitol azt hallottam, nem baj ha buta a csaj, mert akkor lehet írányítani, meg nem az eszéért vagyok vele, hanem ami a bugyiába van. Meg nem is a relativitás elméletét szeretném megvitatni a csajommal. Illetve nem szeretik a pasik az okos nőket, mert kisebbségi komplexusuk lesz, hogy a nő jobb valamibe
2013. aug. 3. 14:31
16/26 anonim válasza:
Nyilván amelyik nő csak szexre alkalmas, annak a külseje számít jobban, de összeállni nem érdemes az ilyennel pár menetnél hosszabb távra. Ha te ezt tapasztaltad, amit leírsz, akkor valszeg te se vagy jó másra szexen kívül.
17/26 anonim válasza:
hosszú kapcsolatra nem jók a szép nők? mekkora fszság már ez?
18/26 A kérdező kommentje:
azért fontosabb a nőknek az inteligencia. Mert a nőknek fontos, hogy felnézzenek a férfiar. És az intelligencia a mai társadalomban pont ilyen tulajdonság amire fel lehet nézni.
2013. aug. 3. 14:39
19/26 anonim válasza:
Pedig de. A nőknek már többet számít, hogy a pasi mennyire jóképű, mint nekünk az, hogy mennyire szép a lány. Pár évtizede még nem volt így, de azóta sok minden megváltozott.
20/26 A kérdező kommentje:
- intelligencia
2013. aug. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!