Szerintetek bűn, ha ronda, nyomi, alacsony srácként én is számomra vonzó párra vágyom még, ha titokban is?
kuldj képet privatban :P v facebook linket.
kivancsi vagyok hogy nézel ki :P
Az ilyenek mint bunkó r*bancok. Meg akinek a a páwa alfahím a félisten.. hát. no comment. :D
Én például rendszeresen megkapom az oltásokat, hogy mennyire ronda vagyok, hogy nézek már kis, és társai. Általában a tipikus plázar*bancoktól, és alfahímektől. Nekem meg tőlük fordul fel a gyomrom, mégsem szólok be ezeknek.
Az önbizalmam a padlót is súrolja gyerekkorom óta, akkor kezdődtek a csúfolások.
Sosem gondoltam volna, hogy egy olyan egyén valaha rámnézne, akivel együtt vagyok. :) És mégis. Az ő szemében szép vagyok, a "hibáimmal" együtt.
Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy biztosan találsz majd egy olyan lányt, aki számodra is vonzó, és ő is elfogad a szépséghibákkal együtt. :)
(19/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!