Szerintetek bűn, ha ronda, nyomi, alacsony srácként én is számomra vonzó párra vágyom még, ha titokban is?
Már miért lenne bűn? Ne próbáld meg magadnak megmagyarázni, hogy bűn, amit csinálsz. Nincs ott feletted senki, hogy ostorozzon. Normális, hogy vannak vágyaid, és meg akarod őket élni, feltéve, hogy nem akarod őket ráerőltetni másra.
Szerintem hagyd abba azt az önostorozást, mert nem lesz tőle jobb hidd el.
Őszintén szólva már nem vagyok képes rá, hogy odamenjek egy nekem tetsző lányhoz, de lényegében már semmilyenhez se... Túl sokszor koptattak le, már megalázónak tartom, hogy folyton én kezdeményezek és sosem lesz semmi, önbizalmam is semmi már, pedig két éve még optimistán próbálkoztam mindenféle lánynál, akkor még hittem, hogy van lány, akivel kölcsönösen kívánhatjuk egymást meg minden klassz lehetne köztünk.
A legjobban ez a sok bunkó csaj zavar, ha nem rondáznának le sok ember előtt, nem is tartanám égőnek a helyzetet annyira, de mégis kinek hiányzik az, hogy megalázzák akár csak neten, akár több ember előtt a városban? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!