Lányok! Bejönnek az ilyen stílusú fiúk nektek?
Szeretnek a lányok kedvében járni,mindenhová elkísérik a nőt,vele együtt mennek mindenhová,szeretik puszilgatni a nőt,hozzá bújni,kedveskedni velük.
Törődést,szeretetet igényel a férfi is......
Persze!
Sokkal olcsóbb mint kutyát tartani......
Nem, te kis naív.
Nekik az ilyen húsos husángú vérmacsók kellenek, mint ez a kérdező: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ma 01:47
Nem értem miért linkeled most be azt a kérdést,ott mindenki leoltotta a kérdezőt.......
Egy férfi legyen férfias és ne nyálas. Jóból is megárt a sok. Kísérgessen de ne mindenhová, egy kis magánéletre mindenkinek szükség van. Járjon a kedvemben de azért ne stoppoljon zoknit mert azt akarom.. puszilgasson, de nem mindegy hogy hol és mikor.. Annak is megvan a helye és ideje..
ahogy te leírtad az túl sok....
mértékkel igen, természetesen
de ha túlzásba viszi és folyton rajtam lóg, nem csinálhatok semmit nélküle, az viszont nagyon zavarna
Általában mindenki szereti, ha a párja rajong érte. De mindenki másként szeretné, hogy ez megnyilvánuljon.
Ezen kívül a szabadságigénye is mindenkinek más.
Párom pont ilyen, és én is, nemhogy bejön, szükségem van rá, hogy ilyen legyen.
A mindenhova elkísérést mondjuk nem kell szó szerint venni, pl. barátnőzni nélküle szoktam, de boltba/ügy intézni stb. mindig együtt megyünk, ha csak az egyikünknek van dolga, a másik akkor is elkíséri (ha épp ráér, persze).
De amúgy a puszilgatás/ölelgetés szerintem majdnem minden kapcsolatban alap, csak a mérték más.
Szóval hacsak nem egy izomagyú macsóról beszélünk, akinek a macája csak dekoráció, akkor az általad leírt dolgokban semmi extra nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!