Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-17 éves lányok! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányok! Nektek bejönnek a Johnny Depp stílusú srácok?

Figyelt kérdés
Tehát a már-már túlzásba vitt mennyiségű kiegészítők viselése pl.: sok karkötő mindkét csuklón, egyszerre 2-3 nyaklánc stb... Póló helyett ing, betűrve vagy kitűrve, ingujj feltűrve és a legfelső 2-3 gomb nincs begombolva, vagy póló + kigombolt ing, kesze-kusza haj, és még hozzá jön egy komolyabb gitár tudás többek között?
2013. júl. 11. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem kijönnek inkább mint hogy be.

17/l

2013. júl. 11. 15:24
 2/8 anonim válasza:
Ha leveszi az ékszereket, akkor igen.
2013. júl. 11. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, de igen, nagyon is:D
2013. júl. 11. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:

a sok kiegészítő zavar, legyen elég neki egy óra vagy max 1 karkötő

de a többi bejön :D

2013. júl. 11. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy a lányoknak, nőknek bejön Johnny Depp, nem jelenti azt, hogy az ő stílusát követő, az őt majmoló fiúkák is bejönnek nekik. :) Ő nem azért szexi, mert sok kiegészítőt visel, hanem mert ő Johnny Depp.
2013. júl. 11. 15:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Johnny Depp csak példa. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy erről a "túldíszítettségről" mi a véleményetek. Mondhattam volna pl.: Slast is de őt nem biztos, hogy ismerik. Meg azért lássuk be szerintem sokat dob egy férfin, hogyha Johnny Cash kantáros nadrágja helyett Depp ingét veszi fel. ;)
2013. júl. 11. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:

hat tudod sztem Johnny Depp nincs agyonékszerezve és kiegészítőkkel kirakva xd se túldíszítve..ne csak Jack Sparrow lebegjen előtted :D a kerdesedre valaszolva pedig nem nem jonnek be. mindenki onmaga legyen. Johnny nekem nagyon nagyon bejon, de ha egy masik srac lenne olyan stilusu mint o akkor az mar nem...mert egyszeruen az Johnny stilusa. és belole egy van :p

18/L

2013. aug. 27. 18:53
 8/8 anonim válasza:
csak az olyanok jönnek be. De neki jól állnak az ékszerek meg ez a stílus amit ő képvisel legalább nem az az unalmas stílus ami manapság az embereknek van,mert meg van egy adott stílus,és majdnem mindenki ugyan úgy öltözködik.
2015. jan. 28. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!