Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen stilusu lányok? MI a véleményetek? általánosan
Nekem ezek csak random adatok. Külsőre mindent a lány arca dönt el. A belsőt pedig az, hogy mennyire értem meg vele magam, ennyi.
Ha küldesz képet az arcodról akkor megmondom, hogy bejössz-e külsőre és, ha beszélgetünk egy napot akkor már nagyjából tudni fogom milyen is vagy így tudni fogok konkrétan arra válaszolni, hogy te bejössz-e.
A leírt adatokból csak nagyjából tudok arra következtetni, hogy igen (de ezek, amiket leírtál mind pozitív tulajdonságok, leszámítva az egyéjszakás kalandokat és ugye senki sem tökéletes)
kiegészítés.
14 vagy bulizol és egyéjszakás kalandokat keresel?
A válaszom most már egyértelmű NEM!
rossz tulajdonságaim is vannak: makacs vagyok, néha türelmetlen, hamar kilehet hozni a sodromból, könnyen felkapom a vizet stb.. van még..
küldenék én képet, de a legfrissebb egy júliusi és ott is pont az arcom nem látszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!