Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a rapperek?
Figyelt kérdés
Bejön nektek a rapperek stílusa és ruházata? Mit gondoltok róluk?2012. dec. 20. 22:54
1/19 anonim válasza:
Nem. Komolytalan. Ez egy zene, amit kedvelhetnek, de miért kell beállni a sorba és egyformán öltözködni, bandákra bomolva, ráadásul nevetséges bő ruhákba?
25/N
3/19 anonim válasza:
Először nem tetszettek. Utána jött barátom. Ő tetszik, pedig rapper. Sztem nem ettől függ.:)
4/19 anonim válasza:
Első vagyok. Korrigálnék!
Azzal nekem nincs gondom, mit hallgat, mit szeret, amennyiben nem úgy öltözködik, mint egy udvari bolond és kinőtte már ezt a gyerekeskedést, valamint kialakult egyéni stílusa. :)
5/19 anonim válasza:
Bizonyos rap zenék nekem is bejönnek. De ha csúnyán beszél és hanyagul öltözködik, az nem. Komolytalan vagy sem, de két számmal nagyobb póló, nadrág... valahogy nem bír vonzó lenni a szememben.
6/19 anonim válasza:
Nem tetszik a stílus, se a zene. Attól még az ember maga lehet normális meg jófej.
7/19 anonim válasza:
Semmi rosszat, de abszolút nem jön be se a zenéjük, se a stílusuk.
9/19 anonim válasza:
"Fehérek és rapperek, pont ennyi veszélyre vágyunk" :D
Kb. ez jutott eszembe, nem biztos, hogy pontosan idéztem :D
10/19 anonim válasza:
Még hogy komolytalanok és megjátszós majmok? De elvan néhány ember tévedve.....Rapperek a legőszintébb emberek és egyáltalán nem játszák meg magukat,és pont,hogy igen is komolyak,az élet gondjaival vannak terhelve csak úgy mint minden átlagos magyar ember.Ha erre http://www.youtube.com/watch?v=9EMuBLDa1Bc vagy erre http://www.youtube.com/watch?v=5X-ewi7nG18 azt mondja valaki hogy sz*r és lenézi a rappereket,akkor azt mondom nézzen kicsit magába,és ismerje meg még jobban egy kicsit a rappereket mert nem olyanok mint amilyennek titulálják őket.Persze az is igaz hogy,vannak olyanok is akik rossz emberek,de legalább ne általánosítsatok,és ne ítéljétek el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!