Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a rapperek?
Én nem vagyok lány, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak. Írják mindenhova, hogy "ne állj be a sorba" Nem tudom, hogy ti gondoltatok-e rá, de a mai világban ez kb lehetetlen.
Aki nem áll be az egyik sorba, az már benne van egy másikban. Ha valaki nem vesz fel semmilyen stílust arra "csak" azt mondják, hogy átlagos. Ennek az ellentéte, meg azokat az embereket tartalmazza, akik minden áron egyediek akarnak lenni és észre sem veszik, hogy mégis beálltak egy sorba, a furcsák/különcök sorába.
1. Komolytalan nektek az anyátok az m5-ösön
2. A rapperek az életet vetítik elétek amiről fogalmatok sincs ti elkényeztetett szűk rucit hordó olcsó tini rib@nc barbi babák
3. Az öltözet az utca kultúra ti páwa verebek sírok rajtatok
15.
Köszönjük, hogy jellemezted magad, a rapper stílusúak meg biztosan örülnek neki, hogy így lejárattad őket a szimpla megnyilvánulásoddal, te mindenkinél felsőbbrendű lény! :)
Kérdezném még, hogy attól, hogy a világ gondjairól meséltek, énekeltek, mivel vagyok tapasztaltabbak, mint az, aki átéli és nap, mint nap megküzd az élet nehézségeivel? Semmivel. Csak azt hiszitek.
De a kérdés nem erről szólt, csak az intelligenciád és az értelmed megbotránkoztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!