Miről lehet egy lánnyal beszélni facebookon?
csak egy példa:háziállatok. Simán tudnék beszélni róla,csak ne riporter stílusban csináld,
és így millió meg 1dologról.
Am neké mi fontos egy lányban?kíváncsi vagyok
Ezeket is ügyesen ki lehet tapogatni h ő ílyen-e,lehet magától mondja el ezeket.
Én arra gondolok,hogy mit 'várj' el egy nőtől. Ezt neked kell tudnod.
Én pl elvárom h legyen saját véleménye,ne legyen bólogatós kutya. Viszont hallgassa meg az én véleményemet és képes legyen kompromisszumokat kötni, az esetleges vitákat meg lehessen vele beszélni,ne az legyen h 1-1 veszekedés után elviharzik esetleg összefekszik mással,szeresse a szexet,tudjak rá nőként nézni(erről megint lehetne írni,de ez mindenkinél más),kölcsönösen tiszteljük egymást,egyenrangú felek legyünk,tudjunk támaszkodni egymásra.stb.stb. És ez fordított esetben is így legyen.
Érted? Az szép, jó h jól néz ki,de ha belül 0,akkor megette a fene az egészet.
A lényeg h se te se ő ne legyen alárendelt,papucs.
Hiába tetszik nagyon,soha ne alázkodj meg,mielőtt vki félreértené ez nem egyenlő a kedvességgel.
Hát így 1óra magasságában ennyire telik.
Szerintem meg ne erőltesd. Láthatólag éretlen vagy egy kapcsolatra és csak a külsőre hajtasz... hiszen semmit sem tudsz a lányról, még beszélgetni sem tudsz vele.
Szomorú, hogy ennyi az igényük a mai fiataloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!