Szerelmi vallomás egy férfinak de hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat létszi.Làny vagyok.2013. aug. 1. 20:23
11/13 A kérdező kommentje:
köszi adhattok még tippeket
2013. aug. 1. 21:29
12/13 anonim válasza:
Szerintem NE vallj neki szerelmet! Kezdj vele flörtölni, vagy kérdezz rá, nem akar-e jobban megismerni, de ne ezzel kezdd....a férfiak nagy részét ez elijeszti... sőt, még engem is, nőként....
13/13 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy a barátnőm próbálta elmondani a srácnak, hogy szerelmes vagyok belé, de a barátnőm elkezdett dadogni,és csak annyit tudott kiszedni a mondandójából, hogy rólam van szó. Ekkor rám írt egy közösségin, ahol mindent elmondtam neki, hogy hogyan, mikor, hol szerettem belé, stb. A végére pedig odaírtam, hogy szerintem a barátnőm mindent elmondott... Ekkor jött a feketeleves, ugyanis a barátnőm egy szót sem szólt arról, hogy én szerelmes vagyok belé, én meg már azt hittem, hogy úgyis tudja, csak az én verziómra is kíváncsi. Aztán már elkezdtem bőgni, mert úgygondoltam, hogy semmi esélyem annál a srácnál, ekkor megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem elmenni valahová (étterem, mozi stb.) természetesen igent mondtam :) Szóval szerintem célozgass rá, és ha veszi a lapot, és tetszel neki, úgyis fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!