A lányok miért ilyen furák?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni a műödésüket, szerintem tuti nem a logika útján működnek, mivel nem nagyképűségből de mindig is intelligensebb voltam a legtöbb korombelinél. Kiemelkedő tanulmányi eredmények, versenyek, jutalmak... Mégsem tudom felfogni, hogy miért nevez sok lány rondának és miért tart más meg helyesnek és cukinak. Miért mondja egyik lány azt, hogy nekem sosem lehet barátnőm és miért mondja azt egy másik, hogy el sem hiszi, hogy még nem volt barátnőm, mert nagyon helyes vagyok. Meg miért van az, hogy legutóbb egy nem is vonzó lány nevezett rondának, míg egy szép lány meg helyesnek nevezett. Máskor meg inkább fordíta van a kevésbé vonzó lányok neveznek helyesnek és a szebbek hívnak rondának. Amúgy most főleg parázok, mert egy szép csajjal vonzódunk egymáshoz, de ha találkozunk tartok tőle, hogy ocsmánynak fog ő is tartani és nem lesz semmi sem belőle. Legutóbb is egy szép lánnyal ez volt, igaz vele vakrandiztunk... Azért sem értem a lányok fura ízlését, gondolkodását, mert nekem sok-sok lány tetszik, illetve például, akikre sok lány azt mondja, hogy ronda én nem látom őket rondának, de volt már olyan fiú, akit a lányok helyesnek tartottak én viszont rondának láttam őt.2013. aug. 1. 18:29
1/10 anonim válasza:
Ne is akard megérteni őket.
Csak hagyd rájuk azt a sok hülyeséget.Legyen igazuk.
Jobb a békesség nem?
2/10 anonim válasza:
MERT MINDEN EMBER MÁS, TE NAGYESZŰ.
3/10 anonim válasza:
Mert némelyikük válogatósabb, más meg kevésbé az.
4/10 anonim válasza:
mindenki más és nem ugyan olyan mindenki ízlése
ennyi az oka, nem kell semmi komolyra gondolni
5/10 anonim válasza:
újabb fogyatékos kérdés :DDDD mi lenne ha minden ember ugyanolyan lenne ? okos...
6/10 anonim válasza:
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok.
7/10 nikiofficial97 válasza:
Miért mire számítottál?A világ összes csaja bomlani fog érted vagy mi?Nem vagyunk egyformák,mindenkinek más az ízlése.Van akinek tetszel,van aki meg tojik rád,ennyi.
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az IQ nagy... de emocionálisan visszamaradott vagy... alapból fogd fel... hogy nem vagy jobb a lányoknál..egyenrangú felekként kéne kezelni őket... mert ezzel a hozzáállással... te vagy az egyetlen fura itt
9/10 anonim válasza:
Női logika? :DDDDD az olyan mint nullával osztani :D
Egyébként meg azért mert bugyuták.
10/10 anonim válasza:
Ezt senkise tudja de hagyd rajuk naluk van minden punci. Ezert kell mindig igazuk legyen:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!