Miért ilyen furák a lányok?
Figyelt kérdés
Egyik rondának tart, másik meg cukinak. Nem úgy van, hogy egységesen vannak ronda és helyes fiúk vagy most hogy van ez?2013. júl. 16. 16:04
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, ne legyél már ennyire beszűkült...
2/10 anonim válasza:
Elmondom neked:
Az egyik valóban rondának tart. A másik is, csak ő nem meri a szemedbe mondani. Tessék!
3/10 anonim válasza:
Hát ha te így gondolkodsz, nem is csodálom, hogy nem érted meg őket:D Pedig végtelenül egyszerűek és kiszámíthatóak, a de hagyjuk meg nekik azt a tudatot, hogy okosabbak nálunk ;)
4/10 anonim válasza:
Egyénfüggő! kinek a pap kinek a papné.
6/10 anonim válasza:
Úgy van ez, hogy mindenkinek más tetszik. Az egyik csajnak inkább vagy az esete, mint a másiknak. Olyan nincs, hogy egy lány leír rondának, onnantól az összes rondának fog látni.
Egyáltalán nem úgy van, hogy van egy ronda fiú halmaz meg egy helyes fiú halmaz. A két halmaz fedi egymást. Ami nekem tetszik, az a barátnőim szerint már túl nyálasképű, ami az egyik barátnőmnek, az nekem kicsit jellegtelen. Milyen jó, nem veszünk össze.
A lányok furák. De ez tudományos tény.
7/10 anonim válasza:
vagy olyan ronda vagy, hogy kiakad a sugárzásmérő berendezése amire hosszú évek agyatlan szenny műsorainak nézése sem készíthette fel és szépnek lát
8/10 anonim válasza:
Úgy van kérlek szépen, hogy mindenkinek más az ízlése. A "ronda" és "cuki" kifejezések eléggé szubjektívak.
9/10 A kérdező kommentje:
Kettes, aki cukinak nevez utána folyton keres meg nyomul rám, ha rondának tartanak nem hiszem, hogy akarna tőlem bármit is. Az a baj, hogy így sincs semmi önbzalam, én rondának látom magam, szerintem akiknek tetszem, azoknál van valami probléma a szemükkel vagy csak én vagyok nekik a tartalék, amíg nem találnak valami igazi helyes fiút.
2013. júl. 16. 16:14
10/10 anonim válasza:
Kinek mi jön be.. Fogadd el a magad, de amin tudsz változtathatsz, pl. elõnyös frizura, öltözködés stb.. akkor nem fogod annyira rondának érezni a magad, ha megtettél mindent azêrt, hogy normálisan nézz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!