Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg helyre johetnek a dolgok?

Meg helyre johetnek a dolgok?

Figyelt kérdés

Voltam egynagyon jo taborban,ahol megismertem mar elso nap egy Holland sracot,akivel azonnal joban is lettunk.Eljuttunk addig,hogy bokolt nekem meg tobbszor meg is olelet s kerste a tarsasagom.Aztan egyik ejszaka mikor kicsit sokat ivott,azt monda tetszem neki s csokoljam meg amit persze nm tettem hanem ugy lett volna,hogy masnap ha jozan lesz.A baki itt csak annyi volt,hogy habaremlekezett az egyesegre nm reagalta le,smar nem volt olyan nyitott felem,este bevallottam neki mit erzek,de o ennek az ellenkezojet...megeggyeztunk,hogy attol minden megy tovabb de nem igy lett.Mar nem jottt oda hozzam,az olelesek csak muszajbol voltak,s nem igazan komunikalt mar senkivel csak mas hollandokkal.Azelott minden mas volt,aztan mikor eljott a bucsu ideje ujra kedves volt,igy en itthon batran irtam ra Facebookon,ahol nem valaszolt annak ellenere,hogy latta,csak akkor amikor meguntam,hogy nm ir s elkoszontem es elkoszont o is.Mi lett vele? azt allitja problemaja van s az az oka..varjak mig lenyugszik s aztan irjak,mert habr tisztaba vagyok vele,hogy nem lesz semmi,mint barat ragaszkodok hozza.

Elore is koszi,s bocsi,hogy ekezet nelkul irtam.

2013. júl. 30. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak nem Kaposvár?
2013. júl. 30. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:

hagyd a francba az ipsét.

keress magyar srácot!

2013. júl. 30. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Haggyad... Csupán szex miatt érdekelted őt ennyire, de mivel 1x visszautasítottad, látta hogy nem érdemes tovább próbálkozni. Keress egy magyar normális srácot, ne egy alkoholista külföldit.
2013. júl. 31. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!