Lányok-Fiúk! Titeket mennyire zavarnak ezek a dolgok?
Két dolog érdekelne, hogy ezeket ti mennyire tartjátok csúnyának, netán "cukinak" az első a maradandó sebek, most mondom a magam példáját, van egy körkörös vágás az ujjamon (majdnem levágtam, több éve történt de még mindig látszik), egy lőtt seb a kezemen(ezis elég régi, egy csillag alakú forradás látszik)egy szúrt seb a bal vállam és a nyakam között(Ez "fentről" van, mivel aránylag magas vagyok, nem annyire feltönő)valamit az egyetlen "durvább" egy törött/deformálódott borda a jobb oldalamon(az utolsó "közepén" van egy kis mondjuk 1 centis, talán kicsit kissebb "lyuk")
Nem voltam valami óvatos...(nem egy "eseményből" származnak)
A másik, az a dadogás, ne valami extrémre gondoljatok, például minden harmadik-ötödik mondatomban van egy ilyen "nyelvbotlás":
Képzeld elmentem az xy helyre amikor a d-dédapám köszönt nekem.
Sajnos nem az izgatottság miatt van, spontán előfordul.
Anyám méhében valami a nyakamra tekeredett... nem jut eszembe a neve hirtelen... amiből táplált, na.
Nemmel és korral kérném a válaszokat, trollok beugatásokkal kíméljenek. Kössz.
Te mit csinálsz, hogy ilyen sebeket szerzel?
általában minden gyerek nyakára rá van tekeredve, nem az a gond, csak az ha oxigén hiány lép fel,
most már nem kell több seb szerintem, mert jó lenne egyben maradnál, ez a fajta dadogással nincs semmi gond, N
Vadászni járok, ill. szeretek mászni :D
Ja és 16/F
és hogyan lett a lőtt seb? ki lőtt rád?
ezt a sok sebet mind vadászat alatt szerezted?
(33/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!