Akinek van tapasztalata a netes ismerkedésben, segítene? Hogy mennek ilyenkor a dolgok?
A helyedben még akár találkoznék is azokkal, akik szimpatikusak, végül is egy találkozásban még nincs semmi. Mondom ezt úgy, hogy szintén nem ezzel a céllal mentem pl. játékoldalakra a régmúltban, volt, akikkel úgy gondoltuk, hogy más is lehet, ebből volt, akit többet látni sem akartam, de lett pl. 1,5 éves kapcsolat is.
Ha több emberrel beszélsz, szerintem nem hülyítés, én is mindenkinek válaszoltam, aki írt... akivel úgy éreztük, azzal megvolt a találkozás is, ezt szerintem a megérzésekre kell bízni...
1. Általában az emberek többekkel is leveleznek, beszélgetnek.
2. Teljesen normális és megszokott, ha valaki csak úgy eltűnik - nem azért mondom, hogy te is ezt csináld, csak hogy ne legyél meglepve.
3. Úgy "illik", hogy ha lebeszélsz valakivel egy találkozót, amíg le nem zajlik, nem beszélsz meg másikat. Ha megvolt, és tetszett, lesz második randi, akkor pláne nem. Ha nem lesz, jöhet a következő.
Először is, nagy türelem kell hozzá , de megéri.
Ha megvan a szimpátia, érdemes az elején egy kicsit levelezni, majd esetleg egy csevegő programra áttérni, és amikor már úgy érzitek, jó lenne látni a másikat találkozzatok.
Nem kell hülyén érezned magad, hogy egyszerre többel is ismerkedsz, hiszen egyikük sem a párod.
Nagyon vigyázz azokkal, akik azonnal ajánlkoznak, hogy lesznek a párod. Az ilyenek vagy önbizalom hiányosak, vagy menekülnének valahová.
Aztán mikor eljön a randi, az elsőn érdemes csak beülni egy kávéra valahova, esetleg sétálni, meg kiülni valahova a jó időben. Akár már az első csók is elcsattanhat, ha úgy érzed, szimpatikus a randi partnered. Majd érdemes még legalább kétszer találkozni, és ha jól érzitek magatokat akkor is, akár össze is jöhettek.
Én másfél év keresgélés után netes társkeresőn ismertem meg a mostani barátnőmet. Lassan 10 hónapja együtt vagyunk. Úgyhogy mindent bele ;)
24/F
Találkozni minél előbb, mert élőben dől el igazán a dolog.
Mondd el nekik, hogy mással is ismerkedsz, és akkor nem fogod rosszul érezni magad.
Köszönöm szépen!
Szóval akkor nem gáz ha többel írogatok egyszerre, csak nekem fura :)
Azt tudom, hogy jobb mielőbb találkozni, de én azért félek egy kicsit egy sinte teljesen idegennel találkozni, sok rémsztorit hallani manapság...ezért nem tudom mennyi lenne az az idő amit várjak,mert nekem pl. egy hét még elég kevés arra hogy megbízzak valakiben, és inkább csak olyannal találkozom akiben megbízok, és még így is csak kizárólag nyilvános helyen ahol sok ember van.Lehet paranoiás vagyok...igazából találkoztam már emberekkel netről de sok hónapos írogatások után ez meg azért más.
Jobb vigyázni, ebben igazad van, elsőre nyilvános helyen, ez jogos, úgysem a környezetre figyelsz jó esetben :)
A többi a megérzéseidre van bízva, aki nem szimpatikus, azzal szerintem nem mész idáig... vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!