Ráírtam egy lányra facebookon hogy szia és nem írt vissza tudtok olyan dolgot mondani amire vissza írna és elkezdhetnék vele beszélgetni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 13:02
11/15 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy gyereket vársz tõle... :D
12/15 anonim válasza:
Szerintetek az jó ötlet,ha úgy írok rá egy ismeretlen csajra facen aki tetszik nekem,mintha nem is neki akartam volna írni az üzenetet csak félre ment,mert az ő adatlapját néztem közben,és véletlenül neki küldtem el,utána meg már beszélgetésbe keveredünk?
13/15 anonim válasza:
Ha a profilképed helyett beállítanád egy jó pasi képét, visszaírna. Egyébként nem.
14/15 anonim válasza:
csak szólok, bizonyos üziket az Egyéb részbe rak a facebook, amit nem jelez ki külön, csak ha átmész az üzeneteken belül az Egyéb levelekre. Bizonyos adatvédelmi beállítások mellett a nem ismerősök által kapott levelek ide kerülnek...
15/15 anonim válasza:
Irj ra megegyszer,de csak akkor ha latod,hogy tevekenykedik a facebookon es hogy biztos fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!