Tudnátok mondani valami jó csajozós dumákat amik tényleg beválhatnak? :D
Legyen az utcán, szórakozohelyen, parkban mind1 hol..
Külsőmmel szerintem nincs gond csak nemtudom, hogy hogyan szólítsak meg egy lányt, hogy ne nézzen balféknek de bunkónak se :>
17/f
nem az számít hogy mit mondasz, hanem az hogy mi jön belülről:D
úgy értve hogy egy 5-ös bmw-ből bármit kiszólsz sikered leszxd
Aki tudja, az önző, úgyhogy nagy csodának kell történnie, ha ide olyan választ kapsz, amitől jönnek rád a csajok.
Amúgy pedig haverral menj, beszéljetek össze, szólítsátok le együtt, az nem nehéz("Hé te van tüzed?" "Van" "ÓÓ rég láttam ilyen tüzes csajszit, lenne kedved..." (McD, burgerking,mozi,stb)).
Persze lehet finomabban, de ha egyszer haverral vagy. :D Haver nélkül pedig szerintem nem megy. Mert félsz a kudarctól, és ha az lesz, akkor nagyon ciki ott állni az utcán megszégynítve stb... nem kell leírnom az érzést. De ha haverral vagy, akkor simán vissza mersz szólni neki, és összenevetsz a haveroddal.
Tehát a kulcs: haverok.
Ezek a szövegek, hogy van tüzed, rég láttam ilyen tüzes nőt, stb. eléggé, hogy ne mondjam, borzasztóak!!!
Még egy esélyes férfitól is elmenne a kedvem, ha ilyen rossz dumával jönne oda.
Bókolj, és kész! De valami őszintét, ne olyat, amiről az süt, hogy már az ezredik nőnek mondod ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!