Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok mondani valami jó...

Tudnátok mondani valami jó csajozós dumákat amik tényleg beválhatnak? :D

Figyelt kérdés

Legyen az utcán, szórakozohelyen, parkban mind1 hol..

Külsőmmel szerintem nincs gond csak nemtudom, hogy hogyan szólítsak meg egy lányt, hogy ne nézzen balféknek de bunkónak se :>

17/f

2013. júl. 26. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

nem az számít hogy mit mondasz, hanem az hogy mi jön belülről:D

úgy értve hogy egy 5-ös bmw-ből bármit kiszólsz sikered leszxd

2013. júl. 26. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Aki tudja, az önző, úgyhogy nagy csodának kell történnie, ha ide olyan választ kapsz, amitől jönnek rád a csajok.

Amúgy pedig haverral menj, beszéljetek össze, szólítsátok le együtt, az nem nehéz("Hé te van tüzed?" "Van" "ÓÓ rég láttam ilyen tüzes csajszit, lenne kedved..." (McD, burgerking,mozi,stb)).

Persze lehet finomabban, de ha egyszer haverral vagy. :D Haver nélkül pedig szerintem nem megy. Mert félsz a kudarctól, és ha az lesz, akkor nagyon ciki ott állni az utcán megszégynítve stb... nem kell leírnom az érzést. De ha haverral vagy, akkor simán vissza mersz szólni neki, és összenevetsz a haveroddal.

Tehát a kulcs: haverok.

2013. júl. 26. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
- A szex olyan bűn, amit nem lehet egyedül elkövetni! Ezért kérdezem: lehetek a tettestársad???
2013. júl. 26. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Te buzrnyák #3
2013. júl. 26. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
*e
2013. júl. 26. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a szövegek, hogy van tüzed, rég láttam ilyen tüzes nőt, stb. eléggé, hogy ne mondjam, borzasztóak!!!

Még egy esélyes férfitól is elmenne a kedvem, ha ilyen rossz dumával jönne oda.

Bókolj, és kész! De valami őszintét, ne olyat, amiről az süt, hogy már az ezredik nőnek mondod ugyanazt.

2013. júl. 26. 20:35
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Annyira kívánlak, mint a nehézbúvár a friss levegőt!Ez tuti siker!:D
2013. júl. 26. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
4!Csajozós dumát kért a kérdező.Buznyák vagy Te.
2013. júl. 26. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja bocsi. Félreértettem. De nem volt nehéz. :D
2013. júl. 26. 20:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazudoznak a nők. Sok ilyen kérdést láttam már itt a gykn az elmúlt 3 évben, voltak nagyon jó csajozós dumák is. Egy valami volt a közös, a csajok kommentje alapján a jó csajozós dumákba is belekötöttek és az jött le, hogy egy sem jó igazán. Tehát nem lehet a nők kedvére tenni itt. Az sem jó ha túl nyálas, az sem jó, ha túl rámenős, az arany középútba is a legtöbb lány belekötött. Megmondom, mi a jó, amit a második mond. Az számít, hogy ki adja elő a csajozós dumát, vagyis ki vagy és mid van. Vagyis milyen a kisugárzásod, milyen az orgánumod (ha van egy rtl klubos bemondós hangod, akkor olvadni fognak a csajok), hogy nézel ki és mennyire vagy sikeres pasi, főleg anyagiak, munkád terén. A duma másodlagos lesz, max akkor lehet fontosabb a dumád, ha tudsz valami olyat, mint pl Sebestyén Balázs, Jáksó László. Tudsz valami olyan pörgős dumát, hogy megszakadnak a csajok a nevetéstől. Persze egy alap külső megjelenés ilyenkor is kell, mert anélkül ez is csak gyenge erőlködés lesz a mai lányok szemében.
2013. júl. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!