Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok mondani jó kis...

Tudnátok mondani jó kis beszéd témákat amiröl tudnánk beszélni egy lánnyal? 15 vagyok és az adott lány is.

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem 15 vagy te hanem szánalmas! Nem tudom a lány mit szólna, ha látná ezt a kérdést.
2013. júl. 24. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első igazat mondott.

Szánalmas vagy, a kommunikáció legalja.

Nem igaz, hogy egy lánnyal nem tudsz miről beszélni.

Szégyelld el magad.

14 / f

2013. júl. 24. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért,nem én tehetek rola hogy zavarba jövök tőlle és hirtelen nem jut eszembe semmi...Amugy köszönöm a válaszokat
2013. júl. 24. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Előre tervezd meg, hogy miket mondasz!
2013. júl. 24. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor is gerinctelenség.

Rohadt visszahúzódó egyéniség voltam, mindig is...

Beszélj vele mindenről, csak ne az időjárásról.

Dícsérd, hogy milyen szép, kérdezd suliról, hová szokott mászkálni, milyen zenét szeret, volt-e valamerre, légy már találékony, ne mi szedjük fel helyetted! :)

2013. júl. 24. 19:32
 6/6 anonim válasza:
Filmekről! Vagy bármiről! A lányok szeretnek magukról beszélni, tehát kérdezd meg hogy mit gondol erről, meg arról...Szóval érted! És hogyha van valami ami közös bennetek, azon kell elindulni, és arról beszélni először, aztán meg ami jön.
2013. júl. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!