Sokat tulajdonítok a helyzetnek?
Fészen bejelöltem, de nem igazán adta a jelét annak, hogy bejönnék neki (ha, jól rémlik vissza se írt), néha a városban is összefutottunk, ott is csak akkor köszönt, amikor közös ismerőssel volt. (lehet mert addig nem ismert)
Viszont amikor bejárós lettem (pár hónapra rá), a buszon egyszer sikerült beülnöm mellé, meg is engedte, mert megkérdeztem, hogy leülhetek-e, és igent mondott. Amikor buszozok, akkor általában nem szeretek emberekhez érni, kivéve ha nagyon szép a csaj, aki mellettem ül. Nála meg direkt elkezdtem olvasni, és úgy tettem a kezem, hogy legyen rá esély, hogy hozzám érjen, persze diszkréten.
Az első félóráig nem volt semmi, majd azon kaptam magam egyszer csak, hogy a könyökével, hozzáér a karomhoz, elég rendesen, és jó sokáig így utaztunk tovább. (10-13. hete lehetett ez)
Éppen ma láttam a városban, a srác ismerőseivel volt, de még rám se nézett, pedig előttem ment át az úttesten, míg én ültem egy padon.
Mi a véleményetek?
Igen, sokat :\
Most nem bunkózok, ne érts félre, nem azért vagyok itt, hogy bárkit leszóljak. Ha egy lány nem adja jelét, hogy érdekelnéd (és a könyökkel hozzád érés nem az), akkor az azért van, mert nem érdekled. Ha nem válaszol és nem köszön magától, akkor láthatatlan vagy neki - sajnos. Bocsánat a rossz hírért.
nem hogy sokat, de sajna semmit nem tulajdonítanék ennek :) Én is biztos hozzáérek idegenekhez tömegközlekedésen, de ez csak véletlen. Bocsi, de szerintem nem igazán tudja, hogy ki vagy te :/ Ha tetszik íj rá ! ha bejelölöd az még nem sok :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!