Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a gondolatmenetről? És mit gondolnátok ugyanerről, ha nem lenne senki aki segítene ebben és egyedül kellene megoldanotok ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
"Nem merek odamenni,mert nincs önbizalmam.Ha lenne nyilván oda mennék.Azt kellene valahogyan feltornázni,amit csak pozitív visszajelzés tudna segíteni.Az meg nem lesz,amíg nem megyek oda."

2013. júl. 29. 22:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat,bár eléggé ritkán járok ilyen helyre,de próbálkozok erőt venni magamon.Bár a legtöbbször idáig nem sikerült,egyszerűen nem tudom rávenni magam,hogy én csak úgy odamenjek ilyen csajokhoz,de még ha egyedül lenne akkor még talán.De én még nem nagyon láttam ilyen helyeken olyat,hogy egyedül lettek volna.Mindenki csapatba meg társasággal jön,így aztán nehéz bármit is...

Nekem viszont ha egy ember előtt "beégek"már az is bőven sok,nemhogy még több előtt... :/

Hangsúlyozom hasznos volt a tanácsod,és próbálom is,csak ez nem szokott nekem menni sajnálatos módon. :/

2014. jan. 7. 23:06
 22/51 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok sikert :))
2014. jan. 7. 23:55
 23/51 WheneverYouWant ***** válasza:
Tehát látom felfogtad hogy ez egy körforgás... remélem meg is érted hogy ebbe a folyamatba csak 1 helyen tudsz beavatkozni... tedd meg.
2014. jan. 15. 16:26
 24/51 anonim válasza:
Szerintem könnyebb lenne közös érdeklődési körre alapozni. Tudom, most nincs időd munka meg egyetem miatt hobbit keresni és ott ismerkedni, de csak úgy "utcán" tényleg nehéz ismerkedni szerintem. Kívánom, hogy ne kelljen addig várnod, de legrosszabb esetben majd nyáron, mikor lesz egy pici idő sulimentesen (ha pedig nyáron majd diplomamunkán fogsz dolgozni vagy az államvizsgára készülsz), akkor meg már úgyis nemsokára vége), szóval lesz több időd ilyesmire. Vagy - talán rosszul hangzik, de egy barátomnak bevált - facebookon ha egy ismerősödnek kommentel egy lány, aki tetszik, akkor írj neki valamit, ha pedig válaszol és jól elbeszélgettek, akkor kérj tőle találkozót. Az a srác például csak annyit csinált legutóbb, hogy írt egy ismerős lánynak privátban, hogy "jó a csapatotok egyenpólója (valami olyan volt rajta, ami az érdeklődési köréhez tartozik), és egyébként csinos a barátnőd." (Az ismerősének már van férje, szóval azért nem neki bókolt.) Erre visszaírt az ismerős lány, hogy "Tolmácsoljam neki a bókodat? Ugyanis a barátnőm szingli most." És így végül már egymással leveleztek párat, aztán randizgattak, és pár hét vagy 1-2 hónap múlva összejöttek. Ezt a módszert azért is ajánlom, mert ma már sok lány (20 év körüliek) szereti ezt a módszert, hogy facebookon kezdenek flörtölni velük olyanok, akiket vagy már látásból ismernek, vagy ismerősük ismerőse. Még engem néztek "ősasszonynak", hogy mi a Párommal úgy jöttünk össze, hogy személyesen kérdezte meg, hogy lenne-e kedvem járni vele (persze ennek volt előzménye, de nem a neten), pedig még csak a húszas éveim közepén vagyok, szóval nem egy régi történet a miénk.
2014. jan. 15. 19:29
 25/51 anonim válasza:

Előző vagyok, a 24-es számú. Annyival egészíteném ki, hogy a srác, akivel példálóztam, egy teljesen átlagos kinézetű srác (mondjuk kondizik, de nem izomnagyságra épít, hanem erősségre, szóval ne egy kétajtós gorillát képzelj el).

És ha az államvizsgával vagy mással kapcsolatban hülyeséget írtam, akkor bocsi, nem jártam egyetemre sajnos, de sok barátom igen.

2014. jan. 15. 19:35
 26/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat utolsó. :)

Tudod az az igazság,hogy van hobbim amit szoktam gyakorolni is,de azokat a lányok nem szeretik vagy nem értenek hozzá,vagy csak szimplán nem értékelik.Számítógépekkel és mobiltelefonokkal foglalkozom komolyabb szinten,illetve még olvasni szoktam könyveket,de annál pedig nem tudom merre találhatnék hasonló könyvekért érdeklődő egyéneket,akikkel lehetne is ismerkedni.

Ez a facebookos ötlet elég jó,megpróbálkozom vele hátha sikerül valami. :)

Én sem vagyok csúnya egyáltalán,sőt ha látnál el sem tudnád képzelni rólam kívülről,hogy én ilyen problémákkal küzdök.Nem vagyok egy adonisz,vékony testalkatom miatt és a kisfiús arcom miatt nem szoktam tetszeni a korombelieknek általában.Mindkettő genetika,és igen próbáltam már változtatni rajta,nem lehet sajnos. :)

2014. jan. 15. 23:29
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "faarccal álldogálnak" dolog kicsit megfogott. Elgondolkodtam magamon, és tényleg... :D Én is ezt csinálom.

Egyszerűen nem szoktam körülnézni magam körül, hogy melyik srác helyes, vagy melyik nem. Sőt, még csak eszembe sem jut rámosolyogni, vagy szemezni egy pasival, ha valamiért feltűnik, hogy jól néz ki.

Persze volt olyan, hogy pont egy "fapofával álldogálós" esetből lett égig érő szerelem. Melóhelyen az egyik vendégem megjegyezte, hogy eddig is szépek voltak a szemeim, de az új hajszínem még jobban kiemeli azt.

Igazából ekkor néztem meg először a pasast, addig csak egy volt a naponta betérő emberek közül, pedig állati jól néz ki. Gondolom az önbizalomhiány miatt is - ezzel a lányok is jócskán küzdenek.

Sajnos tenni kell azért, hogy kitűnj a tömegből. És a csajoknál ez inkább múlik a kommunikáción, mint a megjelenésen. Egy jó dumával sokkal könnyebben "el tudod adni magad", mint egy jó megjelenéssel.

2014. febr. 9. 16:04
 28/51 anonim ***** válasza:
50%
Feltuningolod a külsődet (edzés, férfias öltözködés, új frizura stb.), és részben ebből, részben más eredményeidből merítesz önbizalmat (pl. sport, hobbi). Olyan nem létezik, hogy vékony vagy és genetikailag nem tudsz hízni, menj el orvoshoz.
2014. febr. 9. 16:44
 29/51 anonim válasza:
58%

Előzőnek igaza van. Egyél olyan kaját, ami nem sz@r, és ne egyik napról a másikra akarj változást. Járj el edzeni. Edzőterembe is járnak csajok, akik közül nem mindegyik hülye3.14csa, és még lehet találsz is valakit, aki értékeli az erőfeszítéseidet. Tekints erre az egészre úgy, mint egy ház felépítésére. Kell egy jó alap: Tedd meg az első lépést a változás irányába.

Majd tűzz ki kisebb célokat pl. írj bakancslistát, hogy mit szeretnél megcsinálni. Ha valamit megtettél pipáld ki, ez is növeli az önbizalmad. De jobb, ha ezek magadhoz képest reális célok. Ne görcsölj rá arra, hogy mindenáron nőt szerezz, mert akkor úgyse fog összejönni.

Sok sikert. :)

2014. febr. 9. 18:35
 30/51 A kérdező kommentje:

Tamara Horvath

Köszönöm a válaszod,bár ezzel nem sokkal jutottam előrébb,mivel még beszélgetni sem akarnak velem,nemhogy megismerjenek egyáltalán,az az igazság.Meg hát a félénkségem,és önbizalomhiányom magasan hátráltat sajnos.Szívesen kezdeményeznék pedig,ha egyedül lenne az illető,de hát szinte alig találkozom lányokkal bármerre.Az utcán látom őket,meg tömegközlekedésen kb. és ebben ki is merült a dolog.Néha buliba amikor elmegyek nagy ritkán,akkor is látok párat,de az összes társaságba van és annyi önbizalmam nincs,hogy egy egész társasághoz odaállítsak.

A másik,hogy nagyon kevés lehetőségem is van bárhol is kezdeményezni,mert nem vagyok az a nagy közösségbe járó típus.

A gyúrás,edzést itthon csinálom amennyire van időm,de rendszeresen és több órát,na ez az amire nekem nincsen időm se energiám már,egész nap bent ülök egyetemen,tanulok,majd hazajövök és itthon is tanulok.ennyi az egész napom,és ez kitölti az összes időmet,nem büfészakra járok,ahol semmit nem kell csinálni.

Nincs kedvem vitatkozni azon,hogy nem tudok hízni,képzeld voltam orvosnál is,és ő sem tudott semmi alternatívát rá mondani,pedig kivizsgáltak rendesen.És nyilván neki hiszek,mert ő ért hozzá elvileg.

Az meg a másik fele,hogy időm se nagyon van ismerkedni,mert hát az egyetem 90%-át lefoglalja az időmnek.A maradékban foglalkozom a családommal,a hobbimmal,meg egy kicsit magammal is.

2014. febr. 9. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!