Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a gondolatmenetről? És mit gondolnátok ugyanerről, ha nem lenne senki aki segítene ebben és egyedül kellene megoldanotok ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
"Nem merek odamenni,mert nincs önbizalmam.Ha lenne nyilván oda mennék.Azt kellene valahogyan feltornázni,amit csak pozitív visszajelzés tudna segíteni.Az meg nem lesz,amíg nem megyek oda."

2013. júl. 29. 22:45
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%

szerintem azzal van gond hogy, az ilyen típusúak mint te (meg én)gyávák kezdeményezni.

félsz az elutasítástól kudarctól szégyentől vagy bármijen negatív dologtól amit az elutasítás vagy kudarc élmény jelenthet. én speciel irtózom a konfliktusoktól és a csalódástól meg attól ha nem sikerül valami úgy ahogy gondoltam mert akkor idiótának érzem magam emiatt.

ha ezt a félelmet sikerülne legyőzni ( holott tudom hogy alaptalan és mindenkivel megesik és csak tapasztalatokat szereznék így is) akkor könnyedén lenne önbizalmad és nem aggódnál ilyesmiken hogy mi fog történni, mit rontok el...

"Az meg nem lesz,amíg nem megyek oda" ha ezt a részt kiváltod a gondolatmenetedből azzal hogy legyőzöd ilyen irányú félelmeid pszichológussal, intenzívebb társadalmi élettel, vagy valamivel ami neked konkrétan segít akkor előrébb juthatsz.

de bele lehet magyarázni azt, hogy ismerd meg önmagad és akkor könnyebben közeledsz másokhoz talán.

meg az hogy "csak pozitív visszajelzés tudna segíteni" azon is lehet dolgozni, úgy hogy a kudarcokat pozitívan éled át mert tudod hogy természetes velejárója az emberi kapcsolatok kialakulásának, szerintem legalábbis.

meg ha magaddal lenne bajod azt is ki kellene kúrálnod a magad módján bár ez inkább nekem kellene neked elvileg ilyen problémád nincs.

egyenlőre ennyi, ha még felmerül valami írok ilyen buta közhelyeket ha van rá igény.

2013. aug. 19. 18:19
 12/51 anonim ***** válasza:
75%
sport
2013. szept. 12. 23:57
 13/51 viktor123456 ***** válasza:
50%

Ha külső visszajelzes tornázza fel az önbizalmat, az mióta öbizalom? Az külbizalom. :-)

Most úgy őszintén milyen az öltözködésed? Most úgy mit csinálsz.sabad idődben? Mi van érdekes rajrad a lángok számára?

2013. szept. 13. 01:07
 14/51 anonim ***** válasza:
Heló sorstárs :( Ugyanebben a helyzetben vagyok, ugyanezzel a logikai menettel, csak lány.
2013. nov. 14. 00:07
 15/51 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted kedves kérdező, ha egy lány rád mosolyog, akkor már oda tudnál menni? Az elég jel lenne?
2013. nov. 14. 00:10
 16/51 A kérdező kommentje:

Szerintem elég lenne,hiszen a vonzalmat és a tetszést egymás iránt már előtte is felmérnénk úgymond,és nyilván azért szemeznénk és mosolyogna rám,és nyilván akkor én is rá. :)

Tehát a válaszom igen,az is megtenné akkor már szívesen odamennék hozzá,csak éppen ilyen nem szokott előfordulni velem.

2013. nov. 14. 00:15
 17/51 anonim válasza:

Odamész azt cso

nekem is ez volt a problémám odamentem egyszer amikor nem volt ott senki aztán beszélgettem vele ...azota is egyutt vagyunk3év

(13 éves voltam)

2013. dec. 17. 19:52
 18/51 anonim ***** válasza:
79%

Nem olvastam végig a válaszokat, úgyh bocsi, ha már írtak ilyen ötletet:D

Szóval én is hasonló helyzetben voltam. Pontosítok, pont ugyanilyen helyzetben voltam. Barátokkal tök jól elvoltam, de megszólítani senkit sem mertem és az idegenek csendesnek és visszahúzódónak ismertek.

A megoldás számomra a buli volt:D Elmentem szórakozóhelyekre, kicsit ugye ittam én is, az is bátorságot adott, és mindenki körülöttem már jókedélyben volt. Itt nem nehéz senkit sem megszólítani, és egyre több ilyen bulira mentem, egyre több bókot kaptam, és tádááám, előkerült az önbizalmam és boldogan élek, míg meg nem halok..

Jó, most nem azt mondom, h bulizz éjjel-nappal, csak néhány bulira menj el, ne is ismerkedni akarj, csak jól érezni magadat. Ilyen helyen nem találod meg a jövendőbelidet, itt csak szórakozol és önbizalmat gyűjtesz :)

2014. jan. 5. 19:31
 19/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet,itt több gond is felmerül ezzel kapcsolatban.Néha eljárogatok bulizni,de nem nagyon van kivel.Nekem nincsenek sajnos barátaim,és haverok se nagyon akarnak legtöbbször eljönni velem.Így hát ha elmegyek,egyedül teszem mint legutóbb is,és jól éreztem magam,de önbizalmat egyáltalán nem adott.Nekem nem bókolnak,hozzám nem jönnek oda vagy bármi ilyesmi,hiszen srác vagyok.Lányokhoz érthetően odamennek,de én meg gondolhatod ilyen szinte 0 önbizalommal mikor elmegyek,hát nem nagyon van merszem bárkihez is csak úgy odamenni,mikor nem is ismerem. :/
2014. jan. 5. 23:00
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

18as válaszoló vagyok.

Pedig legyén elég merszed, hidd el, egy szórakozóhelyen semmi következménye nem lehet. Komolyan mondom, semmi! :D

Odamész, megkérdezed, hogy egyedül vagy? vagy hogy meghívhatlak egy italra? Vagy ha táncol, menj oda én táncolj vele. De igazából bármilyen dumával odamehetsz. Ha lekoptat, akkor menj oda máshoz és ennyi. Máskor nem fogtok találkozni, ha pedig mégis, tuti nem ismeritek meg egymást, 1000% Szóval mondom, veszteni valód nincsen, ez járjon a fejedben :)

2014. jan. 7. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!