Szerintetek könnyű így párt találni?
Figyelt kérdés
A rendes, jó szándékú, empatikus, tartalmas lelkű, következetes, egyenes jellemű és egyben korrekt, mélyen gondolkodó, nem sablon egyéniségeket
utálom.
A felszínes, bunkó csávókra viszont bukom. :)
A jó szándékú, empatikus, jó fej srácokat azért utálom, mert ők mások, mint én, a felszínes, bunkó srácok sokkal inkább hasonlítanak rám, lelki tulajdonságokban, őket csípem.
Mit gondoltok, van esélyem így párt találni? Figyuzzatok, aki poénra veszi , ne mááá! Csak rendes válaszokat lécci.
Egy 22 éves hülye p.icsa.
#jóképű #pénz #válogatós #bunkóság #buta #a bunkó a zizga lma s #rövid távon gondolkodó #rendkívül bölcs #mijaza karma? #azthiszem magamnak nyerő közben meg hosszútávon magamnak ártok a felfogásommal mint atöbbség delegalábbénis birkavagyok
2013. júl. 29. 20:21
11/16 A kérdező kommentje:
Hát pedig én az utcán dolgozok na... Nem kell szeretni... De úgy is lesz egyszer tartós kapcsolatom is na!
2013. júl. 29. 21:16
12/16 anonim válasza:
Menj el prostinak.. kiváló leszel!!
13/16 anonim válasza:
Valószínűleg, akinek nem esik le a kérdés nyelvtani helyessége és a válaszokban lévő retardáltság közötti különbség, az igencsak buta ember lehet. (Másrészt legkésőbb a kérdés utolsó előtti bekezdésének olvasásakor rá kellett volna jönni, hogy ez a kérdés bizony nem épp komoly.) Szóval azoknak, akik olyan nagyon okosnak érzik magukat, üzenném, hogy ritka buták.
14/16 anonim válasza:
Hát a nem bizos hogy könnyű lesz párt találnod, mert elég nagy a konkurencia. Magyarul a nők 99% ilyen beállítotságu mint te vagy.
15/16 anonim válasza:
Szerintem így csak átvágnin megcsalni fognak és neked lesz rosz várd meg míg egy fiú kezd el utánnad nézni és tedd próbára ha kiálja akkor szeret/szerelmes beléd ha nem akkor csak egy kalandot akart :I de sok sikert így lehet sikerül ha keresel találsz de amúgy nekem is ezek jönnek be
16/16 anonim válasza:
Szerintem így csak átvágnin megcsalni fognak és neked lesz rosz várd meg míg egy fiú kezd el utánnad nézni és tedd próbára ha kiálja akkor szeret/szerelmes beléd ha nem akkor csak egy kalandot akart :I de sok sikert így lehet sikerül ha keresel találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!