Hogyan írjak rá arra a srácra aki tetszik?
Figyelt kérdés
Egyik barátom beszélt róla sokat és megnéztem facebookon és megtetszett, bejelöltem és vissza is jelölt nemrég. lájkoltam 1-2 képét és reméltem, hogy felfigyel rám és ír.. :$ lehet kicsit gyerekesnek hangzik..:S de légyszi segítsetek,hogy mit írjak neki!!!!2013. júl. 28. 22:15
2/6 anonim válasza:
"szia!.. MI VAN VAK VAGY VAGY MI?? nem látod hogy már több képedet is likeoltam te hülye! Vegyél már észre, írjál már valamit! meh, szeretlek <3"
3/6 A kérdező kommentje:
-.- ...
2013. júl. 28. 22:23
4/6 anonim válasza:
Fogsz egy filctollat, odamész hozzá és ráírsz valamit a homlokára. :)
5/6 anonim válasza:
2-esnél a pont :D
Valami vicces pl: Szia, mi nem két külön suliba járunk?
vagy csak őszintén: Szimpinek tűnsz, van kedved beszélgetni?
Igazából mikor 15-16 voltam rám is írt rám egy-két lány, de kicsit berezeltem tőlük, szóval nem lett semmi a végén. Most 20 éves fejjel örülnék neki, de inkább én keresem őket, és nem facebookon.
Azért egy próbát megér, mert lehet, hogy te is tetszel neki.
6/6 anonim válasza:
Simán flörtölj vele ebböl biztosan veszi az adást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!