Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj hogyha mindig mosolygok arra a srácra aki tetszik?
nem. pár nap múlva idejön, és megkérdezi :)
mosolyogj csak rá nyugodtan, attól szép az élet!
hát ez attól függ:
-mondjuk ha nincs 1 fogad se én nem örülnék neki ha egy fogatlan csaj mosolyogna rám
Na de viccet félretéve: miért lenne baj ??? ez természetes szerintem, de milenne ha nem csak mosolyognál hanem egy kicsit nagyobb lépést tennél felé..? mondjuk megszólítanád ??? átérzem férfitársunk bizonytalanságát . gondolom tart attól h elküldöd azért nem kezdeményez :D legalább szemezz vele vagy valami :D ne csak mosolyogj és várd a "sült galambot"
17/F
Én is mosolygok mindig arra a srácra.
Szerintem nem gáz. Legalább veszi a lapot. Bár nekem "szerencsém" van. Ő is ezt teszi, sőt még fordulgat is utánam, hogy lásson és mélyen a szemembe néz. Korábban nem mosolyogtunk, csak úgy belemélyedtünk egymás szemébe, de ma már nem birom ki mosoly nélkül... és ő sem. :))))
nem baj!
mi úgyse tudunk rájönni, azért mosolyog-e, mert amúgy is mosolygós, vagy mert tetszem neki, ez örök rejtély marad.
Ne bénázzatok már srácok! Akkor mit csináljunk? Én tényleg visszamosolygok ha az a valaki rámmosolyog és ha néz, akkor igyekszem akár 8-10 mp-ig is a szemébe nézni.
Ez nem elég??????????? Még a szemem is lesütöm, mert nem birom addig amíg ő, de tényleg igyekszem.
Mit csinájak még? Lehet az a gáz, mert én alapba is mosolygok mindenkire? Már köszöntem is rá távolról, mert nézett, elkezdett nézni távolról. Gondoltam veszi, hogy vettem az adást. Mit csináljak még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!