Romolhatnak e miatt az ismerkedési esélyeim a lányoknál?
Sziasztok. 18 éves fiú vagyok. Nem igazán járok bulikba, haverék tanyáján szoktunk néha bulit rendezni, de ennyi. Csak néha iszok alkoholt akkor is csak ritkán.
Haver örökké azzal csesztet, miért nem megyek vele buliba mert ott lehet igazán ismerkedni. De mivel én ilyen vagyok így olyan lány keresnék aki hasonlóan nem jár minden hétvégén buliba és nem matt részek minden hétvégén...
Igen, csak hol ismerhetnék meg ilyen hasonló lányokat?
Tényleg nem járok sehova. Most nyáron is végig csak melózok és nem azért mert nem jöhetnék el, mert akkor kérhetnék szabit amikor akarok, de ha nincs kivel menni akárhova is akkor minek?... Pedig szívesebben feküdnék a Balaton parton , mint az 50fokos műhelyben melózzak.
Érdeklődési körödtől függ. Keress annak megfelelő oldalakat a neten, hátha lesz pár lány is.
Ha a Balatonra szívesen mennél, akkor strandon is ismerkedhetsz akár. Menj a haverokkal, csajozzatok be.
Hááát a motorok meg a szerelés (hobbi és szakma) nem hiszem, hogy túl sok lányt érdekel...
Ezért is vagyok bajban, mert erről a témáról bármeddig tudok beszélni, de ha egy lánnyal akarok beszélgetni, nem sok értelmes jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!