Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedési tippek?

Ismerkedési tippek?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, volt már pár barátnőm de mindig úgy jött össze igazából, hogy valamilyen szinten ők is kezdeményeztek,szóval tudtomra adták, hogy bejövök nekik.

Ezért kicsit nehéznek találom azt, hogy hol is ismerkedjek pontosan, mert én ebbe az utcai leszólításba annyira nem hiszek, olyankor mindenki éppen megy valahová és valószínűleg van valami dolga.

Szórakozóhelyeken pedig nem pont hosszútávú kapcsolatra mennek emberek, ott ha össze is jövök egy csajjal általában abban merül ki , hogy az nap elvagyunk , kavarunk de nem több..

Facebook-on is gondoltam rá, hogy bejelölném aki tetszik de ezt is kicsit furának tartom, hogy csak úgy semmi találkozás előtt ráírni, kicsit tolakodó?!

Ha elindul egyetem szeptemberbe ott egyszerűbb lesz de még most a nyári szünet alatt is próbálkoznék vele, csak nem igazán tudom, hogy hol kéne.

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2013. júl. 22. 21:15
 1/3 Amélia:) ***** válasza:
Pedig én az egyetemre szavazok... ott majd bővül az ismerőseid köre
2013. júl. 22. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de van még addig közel 1,5 hónap és most meguntam egyedüllétet , szóval nem lenne baj ha addig is sikerülne valakit találnom.
2013. júl. 22. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
amondó vagyok h élvezd ki ezt a másfél hónapot. értelmes embernek tűnsz, valószínűleg értelmes párt szeretnél magadnak találni, az egyetem a legjobb hely ahol ilyen lányt találhatsz magadnak. én is ott ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, érett felfogása van mindenben, tökéletes lelki társ...mindenben tökéletes. 2.5 év vagyunk együtt már megvolt az eljegyzés is, a szülei is normálisak minden happy.
2013. júl. 26. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!