Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési tippek. Hogyan is?
A téma az, hogy ismerkedni szeretnék.
Erre a célra legalkalmasabbnak most egy szórakozóhelyet tartok.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan viselkedjek, vagy miket csináljak, hogy a rendesebb pasik (ne csak a tapizni akaró perverzek) is megtaláljanak?
Amúgy egy rendes, kedves lány vagyok, nem plázacica. De szórakozni szeretek.
Ötletek?
Köszönöm! :)
A diszkó és a művelődési ház is szórakozóhely.
Tehát a kérdés az, hogy milyen szórakozóhelyről van szó és mennyi idős vagy?
Bp-nél lakom.
Szórakozóhely alatt pedig az ilyen "bulizós" helyeket értem.
De kihangsúlyozom, h a kultúráltabb fajtát, nem pedig azt, ami tele van a diszkópatkányokkal. :D
18 éves vagyok.
Ne csak diszkóban légy nyitott az ismerkedésre! Hétköznap is figyelj oda magadra, légy nyitott, keresd a szemkontaktust, mosolyogj! Bevásárlóközpontban, buszmegállóban, buszon, utcán, bárhol összefuthatsz azzal a sráccal, akit keresel, csak légy nyitott! Ne a földet bámuld, hanem keresd az interakciókat, a szemezést!
Buliban nehezebb, mert ahhoz, hogy kitűnj a tömegből, jól kell kinézni, ott csak a külső számít, meg diszkóban általában olyan srácok kezdeményeznek, akik vagy részegek, vagy csak egy éjszakát akarnak, a legtöbb srác meg nem mer diszkóban sem csajozni. Persze mindig van kivételek.
Igazad van és tudom is. :)
Óóó hát én annyira nagyon odafigyelek mindenhol, hogy szerintem néha már az a baj. :(
Én nem zárkózom el, nyitott szemmel járok.
De elég kilátástalannak érzem a helyzetet gyakran már.
De nem sajnáltatom magam, csak tippeket szeretnék, hogy magamfajta lány mit tehet a cél érdekében.
Köszi a választ!
Hű..most végig egy ember írt?
Vagy hogy van ez? :D
Amúgy mindegy. Köszi!
Igyekszem nyitott lenni, majd segítséget kérek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!