Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, jelent az nálatok...

Fiúk, jelent az nálatok valamit, ha becézgettek egy lányt?

Figyelt kérdés
Becézgetések alatt olyanokra gondolok, hogy tündérke, csillagom, angyalka, drága stb...
2013. júl. 28. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
c betűket ragasztok rá
2013. júl. 28. 15:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen kommenteket írni? Trollkodj máshol.
2013. júl. 28. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
A fontosabb kérdés az, hogy a lánynak jelent-e valamit.Egyébként ha becézel valakit, akkor annak biztosan oka van.Csak úgy csinálni semmi értelme nincsen.
2013. júl. 28. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
igen,, hogy egy urva nagy kannak érzem magam, hogy így magam alá rendelem a nőket azzal, hogy nem a nevükön szólítom őket, hanem mindenfélének, na mi van cica? meg stb
2013. júl. 28. 15:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Most nem konkrétan egy személyre gondoltam, csak általánosságban, több fiú is szokott ilyeneket mondani, tehát nem azért kérdeztem, mert nekem akármit is jelentene.
2013. júl. 28. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem! Én szinte mindenkit becézgetek.
2013. júl. 28. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:

én nem vagyok fiú, de ez gondolom helyzettől és egyéntől függő...

A következő beszélgetésnél például:

- Mi a fene baja van már megint annak a hülye kávéfőzőnek, amit vettél? Már megint nem működik!

- Talán be kellett volna dugni a konnektorba, aranyom...

enyhe szarkasztikus éle van, nem feltétlenül pozitív.

Persze vannak olyanok is, akik mindenkit "aranyom", "drágám", "tündérbogár"-nak hívnak, minden további nélkül, mert például megszokták... Van akinél ez a lenézés jele..

Szerintem ha valakit pozitív jelleggel becéznek, az többnyire valami egyéni becenév lehet, amit csak az adott egyénre használ az illető, szeretetből... De többnyire szerintem le lehet szűrni a hangsúlyból és a helyzetből, hogy éppen melyikről is van szó... ;)

2013. júl. 28. 15:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, iagazd van, tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor lenézésből becéznek valakit, de azt érezni lehet, ahogy írod. Én arra gondolok, amikor kedvesen, őszintén mondják.
2013. júl. 28. 15:21
 9/9 gungasam ***** válasza:
Ezt hívják úgy , hogy nyálazás? Ugyan Erzsébet a neve, hívhatnánk Bözsinek, Bözsikének,Erzsikének , Erzsóknak és még ezerféleképp de ehelyett tündérkém,aranyom, anyukám, mama, illatos kis malackám,kiscsibém stb. névpótlókat aggathatunk rá. Olyanokat amiket bárkire aggathatunk, olyanokat amik nem az Ő nevei és ez a lényeg.
2013. aug. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!