Egy csaj ezt mondta, nálatok ez jót jelentene?
Figyelt kérdés
"A felszínen adod a macsót, közben meg érzékeny vagy"
Ezt jó vagy rossz dolognak tartsam?
2013. júl. 28. 12:49
2/7 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. júl. 28. 12:50
3/7 anonim válasza:
Bár konkrétan nem tudom jót jelent e nála mindenesetre az biztos hogy átlát rajtad és felismeri hogy felszínes vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
3. szerintem úgy van, hogy az embernek több rétege is van, a legfelsőt látja mindenki, a többit meg akit érdekel, annak lehet megmutatni.
2013. júl. 28. 12:52
5/7 anonim válasza:
Persze, az ember réteges, mint a hagyma. De attól még kétszínű az, akinél ezek a rétegek ennyire különböznek.
6/7 A kérdező kommentje:
5ös, ez az alsó, legerősebb réteg, ő ismer egy jó ideje, kb... 8 éve. Nem az első nap tud ilyeneket mondani.
2013. júl. 28. 12:58
7/7 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem, hogy szerintem ez is, meg az is, meg sok más is még ami látható belőlem, az mind én vagyok.
2013. júl. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!